Secret Song: Η Κατιάνα Μπαλανίκα συγκινήθηκε πολύ αλλά έκρυβε και μια δική της έκπληξη που «έλιωσε» τους πάντες

13.11.2023
Secret Song: Η Κατιάνα Μπαλανίκα συγκινήθηκε πολύ αλλά έκρυβε και μια δική της έκπληξη που «έλιωσε» τους πάντες
Η μία συγκινητική σκηνή διαδεχόταν την άλλη στο νέο σόου του Alpha όμως μία στιγμή ήταν κάπως πιο ξεχωριστή. Πρωταγωνίστρια η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία έκρυβε μια δική της έκπληξη με μυστικούς (;) αποδέκτες.

Πολύ δυνατή η πρεμιέρα για το σόου του Alpha «Secret Song» την Κυριακή το βράδυ. 9 οι πρώτοι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού. Ο λόγος για τους: Μιχάλη Αεράκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Πέγκυ Ζήνα, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πέτρο Πολυχρονίδη, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Άγγελο Παπαδημητρίου, Κατιάνα Μπαλανίκα και Νίνο. Για τον τελευταίο, μάλιστα, είχαμε και ένα μοναδικό reunion επί σκηνής για τους συντελεστές του Fame Story του 2002 σε μια απίθανη τηλεοπτική στιγμή.

Όλες οι περιπτώσεις ήταν συγκινητικές, όμως αυτή της Κατιάνας Μπαλανίκα είχε κάτι το ιδιαίτερο, χωρίς αμφιβολία. Για την ηθοποιό που, γενικά, δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις συναντήθηκαν επί σκηνής η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμάτης Φασουλής και τα δύο αδέλφια της υπό τους ήχους του εμβληματικού (για τη ζωή και την καριέρα της) τραγουδιού «Κουπαστή» ενώ είδαμε και τις εγγονές της σε βίντεο από το σπίτι να της φωνάζουν «Γιαγιά σε αγαπάμε».

Δύσκολη χρονιά για την Κατιάνα Μπαλανίκα και δεν το κρύβει. Τον Μάιο αποχαιρέτησε τον Στιβ Κακέτση, με τον οποίο υπήρξαν σύζυγοι στο παρελθόν και έχουν μαζί έναν γιο, τον Μάκη, που με τη σειρά του έχει δυο κόρες, τις εγγόνες της που είδαμε και στο βίντεο του σόου.

Ένα ακόμη «μελανό» σημείο στη ζωή της Κατιάνας Μπαλανίκα έχει να κάνει με μια παράξενη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τον αγαπημένο της Γιώργο Μαρίνο. Ο θρυλικός σόουμαν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τα τελευταία χρόνια, λέγεται ότι βρίσκεται σε ένα γηροκομείο στα νότια προάστια και οι άνθρωποι που τον φροντίζουν δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τον πλησιάσει. Η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου [φωτό κάτω] δεν μπορεί, προφανώς, να δεχτεί την άρνηση αυτή και βρήκε, ίσως, έναν τρόπο να επικοινωνήσει το συναίσθημά της με έναν τρόπο που άγγιξε τους πάντες!

Κατιάνα Μπαλανίκα: Τοποθετήθηκε Για Τον Γιώργο Μαρίνο | Star.gr

Αφού μίλησαν, λοιπόν, για το τραγου΄δι Κουπαστή, η Κατιάνα είπε πως είχε κι εκείνη μια έκπληξη. «Έχουν γίνει πολλά τελευταία», είπε η Μπαλανίκα συμπληρώνοντας πως ένα τραγούδι έχει κολλήσει στο κεφα΄λι της τον τελευταίο καιρό και θα ήθελε να το πει. Και το είπε! Τραγούδησε a capella, το τραγούδι «Τι σου 'κανα και πίνεις», το οποίο αφιέρωσε, όπως είπε, σε κάποιους που έφυγαν, σε άλλους που δεν έφυγαν ακόμη, σε κάποιους που δεν θέλουν να τη δουν και σε κάποιους που δεν μπορούν να τη δουν. Ίσως ένας από τους αποδέκτες, λοιπόν, να ήταν και ο Γιώργος Μαρίνος!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 12:37