Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης: Τα συγκινητικά "αντίο" της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της

19.05.2023
Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης: Τα συγκινητικά "αντίο" της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της
Photos: NDP Photo Agency
Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Μαΐου ο επιχειρητίας που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες στιγμές της Αθηναϊκής νύχτας.

Ο Στηβ Κακέτσης υπέστη πρόσφατα οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και, τελικά, δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 19 Μαΐου και από εκείνη τη στιγμή φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν μέσω social media.

Ένα από τα πιο συγκινητικά "αντίο" που είδαμε ήταν αυτό της Άντζελας Δημητρίου. Τα ονόματα των δύο υπήρξαν άρρηκτα συνυφασμένα για πολλά χρόνια και η Ελληνίδα σταρ θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μία ανάρτηση.

"Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… 'Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα ...", γράφει η Άντζελα τονίζοντας πως τα ομορφότερα της χρόνια τα πέρασα μαζί του…

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον…
Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!! 💔", ολοκληρώνει και στις φωτογραφίες γυρίζει πίσω τον χρόνο στις στιγμές που περιγράφει.

{https://www.instagram.com/p/CsahvhANOLR/}

Μία ανάλογα συγκινητική ανάρτηση έκανε και η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα, η οποία έζησε κοντά στον Στηβ Κακέτση μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας. "Έφυγε από την ζωή ο μόνος 'αληθινός' πατέρας που γνώρισα!!!", γράφει η Όλγα, η οποία παρεμπιπτόντως ετοιμάζεται να γίνει μητέρα σε λίγο καιρό, και συγκινεί.

{https://www.facebook.com/olga.dimitriou1/posts/pfbid0FdVrPGHxBsnV2yGJ6h8FP7QXkikYRyeiazq56kvEpAG7KzZ4ep9VaZb7YvaTQrUPl}

Πρωτοπόρος στην ελληνική νύχτα ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία είχαν και έναν γιο, τον Βασίλη. Στη φωτογραφία κάτω η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Βασίλης Κακέτσης σε θεατρική πρεμιέρα το 2007.

200711301136470.9689_mpalanika_me_to_gio_tis_vasili_kaketsi_29112007.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 19.05.2023 - 16:40