Martha Stewart: Στα 81 της ποζάρει με μαγιό στο εξώφυλλο του Sports Illustrated και αποτελεί έμπνευση

Martha Stewart: Στα 81 της ποζάρει με μαγιό στο εξώφυλλο του Sports Illustrated και αποτελεί έμπνευση
Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Και γιατί το λέμε αυτό; Η 81χρονη γκουρού του lifestyle, Martha Stewart πρόσθεσε στο βιογραφικό της την ιδιότητα «swimsuit model» αφού εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του 2023 Swimsuit Issue του Sports Illustrated.

Αυτό δεν μόνο τιμητικό, αλλά η Stewart έγινε επίσης το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο εξωφύλλου SI στην ιστορία. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες γυναίκες στην ηλικία της, καθώς η Μartha απέδειξε ότι μπορείς να φαίνεσαι πιο καυτή από ποτέ στα 80 σου.

Η Martha Stewart επιλέχθηκε ως ένα από τα τέσσερα μοντέλα εξωφύλλου για το SI μαζί με τη Megan Fox, την Kim Petras και την Brooks Nader. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stewart δεν είναι απλώς η μεγαλύτερη από τις τέσσερις, αλλά η μεγαλύτερη γυναίκα που μπήκε ποτέ εξώφυλλο στο Swimsuit Issue.

{https://www.instagram.com/p/CsUaJ4GOrcQ/}

Η Martha είπε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την ευκαιρία και σκέφτηκε: «Α, αυτό είναι πολύ καλό. Θα γίνω το μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Και δεν σκέφτομαι και πολύ την ηλικία, αλλά το ότι θα γραφτεί κάπως στην ιστορία και ότι καλύτερα να φαίνομαι πολύ καλή».

Συμβουλές ευτυχίας για γυναίκες 50+ -Και όχι μόνο δηλαδή!

Η 81χρονη celebrity εξήγησε γιατί αποφάσισε να συμμετάσχει στη φωτογράφηση. Ήταν η ίδια που το ανέβασε στο Instagram λέγοντας ότι το έκανε για τους θαυμαστές της προκειμένου να τους δείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι τολμηρή και διασκεδαστική: «Ελπίζω αυτό το εξώφυλλο να σε εμπνεύσει να προκαλέσεις τον εαυτό σου να δοκιμάσει νέα πράγματα, ανεξάρτητα από το στάδιο της ζωής που βρίσκεσαι. Το να αλλάζεις, να εξελίσσεσαι και να είσαι ατρόμητη – όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα πολύ καλά πράγματα».

{https://www.instagram.com/p/CsRtiO0BMg6/}

Όταν ρωτήθηκε για το πώς προετοιμάστηκε για τη φωτογράφιση, είπε ότι δεν χρειάστηκε να αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο ζωής της: «Έχω μια καθαρή ζωή ούτως ή άλλως – καλή διατροφή, καλή άσκηση και υγιεινή φροντίδα του δέρματος και όλα αυτά». Έκανε λίγες περισσότερες σωματικές δραστηριότητες πριν το γύρισμα και απέφυγε το ψωμί και τα ζυμαρικά.

Συνολικά, η δυνατότητα να ποζάρει με αυτοπεποίθηση για το Swimsuit Illustrated ενθάρρυνε τη Μartha, δείχνοντάς της ακόμη ότι τα κάνει όλα σωστά και διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα: «Για μένα, είναι απόδειξη καλής ζωής και νομίζω ότι όλοι πρέπει να σκεφτούμε την καλή διαβίωση, την επιτυχημένη ζωή και όχι τα γηρατειά. Όλο το θέμα με τη γήρανση είναι τόσο βαρετό».

{https://www.instagram.com/p/CC605OzJ8jk/?img_index=1}

Τέλος, αυτό που μας ξάφνιασε είναι ότι πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Martha Stewart είναι ακόμα single! Λοιπόν, σύμφωνα με την ίδια, έχει αρκετά υψηλά πρότυπα για έναν σύντροφο (όπως θα έπρεπε δηλαδή).

Γιατί οι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες, σύμφωνα με την ψυχολογία

Τελευταία τροποποίηση στις 19.05.2023 - 11:19