Γέννησε η Ireland Baldwin - Το όνομα που έδωσε στην κόρη της παράξενο, αλλά κάπως αναμενόμενο

19.05.2023
Γέννησε η Ireland Baldwin - Το όνομα που έδωσε στην κόρη της παράξενο, αλλά κάπως αναμενόμενο
Η Kim Basinger και ο Alec Baldwin έγιναν παππούδες καθώς η μοναχοκόρη της έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Οκτώ μήνες αφού υποδέχτηκε το 8ο (!) παιδί του, ο Alec Baldwin υποδέχτηκε και το εγγονάκι του. Η Ireland, πρωτότοκή του από τον γάμο του με την Kim Basinger γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, μουσικό Rac.

Η Ireland είναι 27 ετών και έχει περάσει πολλές δυσκολίες και... ταραχές στη ζωή της φαίνεται όμως πως κοντά στον μουσικό σύντροφό της έχει βρει το λιμάνι που έψαχνε πάντα.

Η Ireland Baldwin μίλησε ανοιχτά για την κατάχρηση ουσιών: «Έγινα αυτός ο διαφορετικός άνθρωπος»

Η είδηση για την άφιξη της κόρη της ήρθε μέσα από μία κοινή τους ανα΄ρτηση και μια γλυκύτατη οικογενειακή φωτογραφία, πλάι στην οποία η Ireland (Ιρλανδία) αποκαλύπτει το όνομα της μικρής. "Holland" (Ολλανδία) λοιπόν ονόμασε τη θυγατέρα της η νέα μητέρα ακολουθώντας το παράδειγμα των δικών της γονιών που της έδωσαν όνομα χώρας.

{https://www.instagram.com/p/CsZXNJePR7_/?hl=el}

Ρώτησαν τον Alec Baldwin γιατί έχουν κάνει τόσα παιδιά με τη σύζυγό του κι εκείνος απάντησε με ένα βίντεο

Ο μπαμπάς/παπούς Alec και η μαμά/γιαγιά Kim αφιέρωσαν επίσης αναρτήσεις στο μωρό τους που έγινε μανούλα.

"Το πρώτο μου μωρό μόλις γέννησε το πρώτο της μωρό", γράφει ο 65χρονος ηθοποιός και μοιράζεται μια φωτογραφία των δυο τους από την εποχή που η Ireland ήταν μωράκι ενώ στέλνει την αγάπη του και στους τρεις.

{https://www.instagram.com/p/CsbKw49u6Xh/}

"Αυτό ήταν το μωρό μου σύντομα θα κάνει το δικό της", έγραψε στη λεζάντα πλάι σε ένα γλυκύτατο βίντεο από το χθες που μοιράστηκε η 69χρονη Kim, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

{https://www.instagram.com/p/CsRqER3ufSM/}

Λίγες μέρες νωρίτερα η Kim Basinger είχε αφιερώσει στη μοναχοκόρη της ακόμη μία φωτογραφία και στη λεζάντα της μιλόυσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η Kim Basinger τρολάρει δημόσια τον Alec Baldwin - Να κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε

"Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου είναι που μεγάλωσα αυτή την ψυχή στον πλανήτη αυτό. Το να είμαι η μητέρα σου μου πρόσφερε κάθε χαρά, κάθε ευτυχία και έχει καθορίσει τα βάθη της αγάπης μου. Βαθύτερα και από τον πιο βαθύ ωκεανό. Πιο πλατύ και από τον ουρανό. Πέρασε και τ' αστέρια και έφτασε στον Παράδεισο", γράφει, μεταξύ άλλων η Kim που φαίνεται έτοιμη να αγαπήσει ακόμη ένα πλάσμα τόσο πολύ, μόνο που δεν το ξέρει ακόμη! Να τους ζήσει!

{https://www.instagram.com/p/CsOyOhDxsPo/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.05.2023 - 18:24