Η Ireland Baldwin μίλησε ανοιχτά για την κατάχρηση ουσιών: «Έγινα αυτός ο διαφορετικός άνθρωπος»

27.04.2022
Η Ireland Baldwin μίλησε ανοιχτά για την κατάχρηση ουσιών: «Έγινα αυτός ο διαφορετικός άνθρωπος»
Το μοντέλο μοιράστηκε λεπτομερώς την εμπειρία της από την πάλη με την κατάχρηση ναρκωτικών σε μια πρόσφατη συνέντευξη

Η Ireland Baldwin μίλησε για μια σκοτεινή φάση της ζωής της όταν πάλεψε με την κατάχρηση ουσιών, σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη Willow Smith. Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger θυμήθηκε την εποχή που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, λέγοντας: "Έφτασα σε ένα απόλυτο σημείο θραύσης και έκανα αυτοθεραπεία με το Xanax και έπινα. Έχω πολύ αλκοολισμό και εθισμό στα ναρκωτικά στην οικογένειά μου", είπε το 26χρονο μοντέλο. "Είχα μια νύχτα όπου πήγα πολύ μακριά με το ποτό και τα χάπια γιατί δεν μπορούσα να πάω για ύπνο το βράδυ".

Johnny Depp εναντίον Amber Heard: Οι μέχρι στιγμής μεγαλύτερες αποκαλύψεις της δίκης

Η ίδια συνέχισε: "Είχα απομονώσει όλους τους πραγματικούς μου φίλους, απομόνωσα την οικογένειά μου. Δεν είχα κανέναν έλεγχο σε τίποτα στη ζωή μου. Βασάνιζα τον εαυτό μου με τις διατροφικές μου διαταραχές που είχα. Δεν μίλησα στους γονείς μου για ένα χρόνο. Τους έβλεπα εδώ κι εκεί, αλλά ντρεπόμουν τόσο πολύ για το τι είχα γίνει και πώς ζούσα. Έγινα τόσο διαφορετικός άνθρωπος. Ήμουν αδυνατισμένη από κάθε άποψη. Ήμουν άψυχη".

Η Ireland έχει μιλήσει για τους αγώνες της με την κατάχρηση ναρκωτικών με τους θαυμαστές της. Το 2020, γιόρτασε 6 χρόνια απαλλαγμένη από τις διατροφικές της διαταραχές. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram λέγοντας: "Ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα είναι 15 Αυγούστου, και σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια που είμαι απαλλαγμένη από την ανορεξία και τη βουλιμία και όλες τις άλλες διατροφικές διαταραχές που έχω αντιμετωπίσει. για πολλά χρόνια".

Johnny Depp: Παίρνει θέση στη δίκη και δηλώνει "Δεν είμαι μανιακός"

Το μοντέλο επίσης δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο σχολίαζε τη δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard. Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός tweet που περιελάμβανε ένα βίντεο του Johnny να κάθεται στο σταντ ενώ παιζόταν ένα ηχητικό κλιπ στο οποίο η Amber παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε. Μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα με την άποψή της για το θέμα.

"Το θέμα είναι ότι ξέρω γυναίκες που είναι ακριβώς έτσι. Είναι χειριστικές και ψυχρές και χρησιμοποιούν την ίδια τη γυναικεία τους ιδιότητα για να υποδυθούν τα θύματα και να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στον άντρα, επειδή ζούμε σε μια κοινωνία όπου είναι ωραίο να λέμε ότι οι άντρες είναι οι χειρότεροι και μπλα μπλα. Οι άντρες μπορούν επίσης να βιώσουν κακοποίηση και αυτή η απόλυτη καταστροφή ανθρώπου που είναι η Amber Heard είναι ένα απαίσιο άτομο και ελπίζω ο Johnny να πάρει τη φήμη και τη ζωή του πίσω".