Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε γιατί ονόμασε την κόρη της "Apple"

27.04.2022
Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε γιατί ονόμασε την κόρη της "Apple"
Όσα μοιράστηκε με τους Instagram followers της

Η Gwyneth Paltrow μοιράστηκε την ιστορία πίσω από το όνομα της κόρης της. Κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο Instagram, η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin, ήταν αυτός που πρότεινε να ονομάσουν την κόρη τους, που πλέον είναι 17 ετών, "Apple".

Jon Bon Jovi – Dorothea: Μια ρομαντική ιστορία αγάπης που κρατάει πάνω από 40 χρόνια

Όταν ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή πώς κατέληξε σε αυτό το όνομα, η 49χρονη απάντησε: "Ο μπαμπάς της σκέφτηκε το όνομα και το ερωτεύτηκα. Νόμιζα ότι ήταν πρωτότυπο και cool. Δεν μπορώ να φανταστώ να τη λένε αλλιώς". Η Paltrow έχει αποκτήσει επίσης ένα γιο, τον πλέον 16χρονο Moses, και είναι επίσης θετή μαμά των παιδιών του συζύγου της, Brad Falchuk.

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τον θάνατο ενός από τα δίδυμά τους

Τον περασμένο μήνα, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Paltrow απέτισε φόρο τιμής στην κόρη της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. "Χαρούμενη διεθνή ημέρα της γυναίκας. Περνάω το πρωί σκεπτόμενη όλες τις απίστευτες γυναίκες που αγαπώ, που με αγαπούν πολύ. Συνεχίζω να σκέφτομαι τις γυναίκες που γνωρίζω από το νηπιαγωγείο ή την 7η δημοτικού, οι οποίες είναι πιο έντονα στη ζωή μου ζωή από σχεδόν ποτέ. Αλλά σήμερα θέλω να αποτίσω φόρο τιμής σε μια (τεχνικά σχεδόν) γυναίκα. Αυτή η γυναίκα μου δίνει ελπίδα για το μέλλον της αδελφότητας και για το μέλλον του πλανήτη μας. Και αυτή η γυναίκα με έχει κάνει τη γυναίκα που είμαι σήμερα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο."