Ανατρεπτική δήλωση της Keira Knightley: «Ελπίζω να μην με ακούνε οι κόρες μου όταν γίνουν έφηβες»

27.04.2022
Ανατρεπτική δήλωση της Keira Knightley: «Ελπίζω να μην με ακούνε οι κόρες μου όταν γίνουν έφηβες»
Μερικοί γονείς θα έδιναν τα πάντα για να τους ακούν τα παιδιά τους, αλλά η Keira Knightley αισθάνεται λίγο διαφορετικά. Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι ελπίζει οι κόρες της να μην την ακούν όταν μεγαλώσουν!

Η Knightley έχει δύο κόρες την εξάχρονη Edie και τη δύο ετών Delilah, με τον σύζυγό της James Righton [φωτό κάτω]. Σε συνέντευξή της στο PEOPLE που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, μίλησε για τις απόψεις της για τη μόδα και το μακιγιάζ, πιστεύοντας στο «less is more». Και ενώ διδάσκει το ίδιο στις κόρες της, ελπίζει επίσης ότι θα ακολουθήσουν τη δική τους αίσθηση του στυλ αντί να αντιγράφουν τη μαμά τους.

«Ελπίζω πραγματικά να μην με ακούνε όταν γίνουν έφηβες», είπε. «Να βάζουν μακιγιάζ στα πρόσωπά τους και να κάνουν εντελώς ασυνήθιστα πράγματα όπως οι πανκ, γιατί αυτό είναι το νόημα του να είσαι έφηβος».

Η Knightley δεν πιστεύει ούτε στην ψεύτικη τέλεια ζωή των social media. Συγκεκριμένα είπε στο PEOPLE ότι δεν έχει λογαριασμούς γιατί: «Απλώς θα είχα εμμονή να προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου να φαίνεται πολύ πιο τέλεια από ότι είναι και αυτό ακούγεται αρκετά κουραστικό. Ειλικρινά, νομίζω ότι είναι μια σκουληκότρυπα που δεν χρειάζεται να μπω μέσα».

Keira Knightley: Δεν ήταν στυλιστικός ο λόγος για τον οποίο φορούσε το μπερεδάκι στο «Love Actually»

Στο παρελθόν, η Knightley έχει μιλήσει για το πώς διδάσκει τις κόρες της σχετικά με το να δίνουν τη συγκατάθεση τους ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Ακούγεται σαν μια τόσο προσγειωμένη μαμά και οι κόρες της είναι τυχερές που έχουν τη Κnightley ως παράδειγμα στη ζωή τους. Ακόμα κι αν η μαμά τους ελπίζει ότι δεν θα ακολουθήσουν τόσο στενά τα βήματα της!