Kristen Stewart - Dylan Meyer: Μία απίθανη ιστορία αγάπης

27.04.2022
Kristen Stewart - Dylan Meyer: Μία απίθανη ιστορία αγάπης
Το να συναντάς «τον άνθρωπο της ζωής σου» μοιάζει σαν τα κομμάτια της ζωής σου τελικά να ενώνονται. Νιώθεις ευτυχισμένη με έναν τρόπο που μπορείς να θυμηθείς ότι ένιωθες μόνο ως παιδί και όλος ο κόσμος μοιάζει με το μαγικό μέρος όπου ζούσες τότε. Η Kristen Stewart είχε την τύχη να βιώσει αυτό το συναίσθημα και ήταν αρκετά γενναία να ακολουθήσει την καρδιά της και όχι κάποιους καθιερωμένους κανόνες γνωριμιών.

Η προηγούμενη αισθηματική ζωή της Kristen Stewart

Η Kristen Stewart είχε αρκετές ρομαντικές ιστορίες στο Χόλιγουντ. Βρέθηκε με τον Michael Angarano το 2005 πριν γίνει ζευγάρι με τον Robert Pattinson. Ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε στα γυρίσματα του Twilight το 2009, έγινε μια από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες σχέσεις εκείνης της εποχής.

Ενώ οι fans της σειράς ταινιών ήταν εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτή τη σχέση, η Kristen άρχισε σιγά σιγά να μιλά για τις προτιμήσεις της. Το έκανε ξεκάθαρο όταν άρχισε να βγαίνει με την Alicia Cargile και άλλες γυναίκες μεταξύ 2014 και 2019. Ωστόσο, η ερωτική ζωή της Kristen πήρε νέα τροπή όταν γνώρισε την Dylan Meyer.

Αυτή και η Dylan Meyer γνωρίστηκαν αρχικά σε γυρίσματα ταινίας το 2013

Η Kristen και η σεναριογράφος Dylan Meyer συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013 στα γυρίσματα μιας ταινίας, αλλά η μοίρα τις έφερε ξανά κοντά στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου το 2019. Οι δύο τους τα βρήκαν από εκείνη τη στιγμή και μήνες μετά, τις είδαν να φιλιούνται σε ένα πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η ηθοποιός εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τη μέλλουσα κοπέλα της, από τη στιγμή που την είδε ξανά σε εκείνο το πάρτι γενεθλίων. Σε ένα talk show, θυμήθηκε πότε την είδε και είπε: «Δεν την είχα δει για 6 χρόνια και μετά πήγε στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου, και σκέφτηκα “πού ήσουν και γιατί δεν σε είχα γνωρίσει μέχρι τώρα;”».

Η σταρ του Twilight ερωτεύτηκε την Dylan μετά από 2 εβδομάδες ραντεβού.

Δεν άργησε η Kristen να εκφράσει τα συναισθήματά της στην Dylan. Η ηθοποιός αποκάλυψε αργότερα: «Την πρώτη φορά που της είπα ότι την αγαπώ, ήταν πολύ αργά και ήμασταν σε κάποιο μπαρ και οι φίλοι της ήταν εκεί και έφυγαν. Και εγώ της είπα: “είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί σου”». Πρόσθεσε ότι συνέβη μόλις 2 εβδομάδες αφότου άρχισαν να βγαίνουν.

Η κίνησή της δεν ήταν καθόλου παρορμητική, αλλά μάλλον, μια αυθόρμητη αντίδραση από κάποιαν βαθιά ερωτευμένη. Η Kristen έκανε μια άλλη σημαντική δήλωση όταν είπε ότι ανυπομονούσε να της κάνει πρόταση γάμου, ότι έχει σχέδια για το πώς να το κάνει, αλλά δεν θα τα μοιραζόταν εκείνη τη στιγμή. Αυτή η δήλωση έγινε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία δόθηκε 2 μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν.

Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της - Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

Δεν διστάζουν να δείξουν την αφοσίωση τους η μια προς την άλλην.

Τα δύο ερωτευμένα κορίτσια αποκάλυψαν την αγάπη τους το 2019 όταν η Dylan ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram όπου οι δύο τους έδιναν ένα θερμό φιλί η μία στην άλλην. Πρόσθεσε στη λεζάντα: «Βρείτε με κάτω από τα σκεπάσματα όπου κρύβομαι από την αστυνομία της ευτυχίας».

Η σεναριογράφος έχει μοιραστεί έκτοτε πολλές αναρτήσεις στο Instagram με το κορίτσι της και η Kristen δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για τον Dylan. Είναι τόσο περήφανες ο μια για την άλλην και δείχνουν σε όλους την αγάπη και τη στοργή που νοιώθουν μεταξύ τους.

Και τελικά η πρόταση έγινε από την Dylan και αρραβωνιάστηκαν επίσημα.

Παρόλο που η Kristen ήταν αυτή που μιλούσε για πρόταση γάμου το 2019, η Dylan ήταν αυτή που έκανε το μεγάλο βήμα. Δεν αποκάλυψαν το πώς έγινε η πρόταση, αλλά πρέπει να ήταν τόσο μαγική όσο η ιστορία του έρωτά τους.

Kristen Stewart: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα Όσκαρ και το δημόσιο φιλί στην αρραβωνιαστικιά της