Καίτη Γαρμπή γυμνή στην μπανιέρα: Η φωτογραφία που μοιράστηκε και η ιστορία πίσω από αυτή

26.04.2022
Καίτη Γαρμπή γυμνή στην μπανιέρα: Η φωτογραφία που μοιράστηκε και η ιστορία πίσω από αυτή
Τον χρόνο πίσω στο 1994 γύρισε η Καίτη Γαρμπή και μαζί με μια αποκάλυψη για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θυμήθηκε, μάθαμε και ποιος το υπογράφει -ομολογούμε ότι δεν το γνωρίζαμε και μας έκανε έκπληξη!

Αμέτρητες οι επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή τα 40 (και βάλε) χρόνια της καριέρας της. Σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια -η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ειδικά στο Twitter όπου σχολιάζει ιδιαίτερα καυστικά και εύστοχα την επικαιρότητα- έκανε μια ανάρτηση στην οποία θυμήθηκε την επιτυχία της "Ξυπόλητη χορεύω".

Μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ μοιράστηκε ενώ εξήγησε ακριβώς πώς γυρίστηκε η σκηνή στην οποία φαινόταν γυμνή μέσα στην μπανιέρα -όμως δεν ήταν!

Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα, ενώ με την αφορμή μάθαμε/θυμηθήκαμε ότι συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού αυτού είναι ο Κώστας Τουρνάς!

Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ «Ξυπόλητη χορεύω»!
Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!
Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα» παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω!😜
#xipolitixorevo
@kostastournasofficial

Με την αφορμή, ας θυμηθούμε και την επιτυχία αυτή της Καίτης Γαρμπή, ολόκληρη.