Ρώτησαν τον Alec Baldwin γιατί έχουν κάνει τόσα παιδιά με τη σύζυγό του κι εκείνος απάντησε με ένα βίντεο

21.07.2022
Ρώτησαν τον Alec Baldwin γιατί έχουν κάνει τόσα παιδιά με τη σύζυγό του κι εκείνος απάντησε με ένα βίντεο
Έξι παιδιά έχουν ήδη η Hilaria και ο Alec Baldwin και περιμένουν το έβδομο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν μαζί τους. Οι ίδιοι δίνουν τη δική τους εξήγηση σε αυτή την επιλογή (γιατί, περί επιλογής πρόκειται) που γενικά, ξενίζει.

H Hilaria Thomas παντρεύτηκε τον Alec Baldwin το 2012 και μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια η οικογένειά τους μετρά ήδη 6 παιδιά (εκ των οποίων το Νο5 μέσω παρένθετης με πολύ μικρή διαφορά από το Νο6 που γέννησε η ίδια) ενώ αναμένουν σε λίγο καιρό και το έβδομο. Ο 64χρονος ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με την Kim Basinger (1993 - 2002), την 27χρονη Ireland.

Αυτό το έβδομο παιδάκι δεν το είχαν προγραμματίσει οι πολύτεκνοι γονείς και ήρθε ως έκπληξη, ειδικά δεδομένου ότι στις τελευταίες δύο εγκυμοσύνες η Hilaria είχε αντιμετωπίσει μερικά προβλήματα, όμως με χαρά το δέχτηκαν και το περιμένουν με περισσή αγάπη.

Alec Baldwin: Μίλησε πρώτη φορά On Camera για τον θάνατο της Halyna Hutchins: « Ήταν φίλη μου» [video]

Στα τέλη Μαρτίου το ζευγάρι είχε αποκαλύψει τα νέα της έβδομης εγκυμοσύνης με ένα βίντεο από τη στιγμή που την αποκάλυψαν στα 6 μεγαλύτερα παιδιά τους.

"Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική άνοδο και μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο💛", είχε γράψει η Hilaria στη λεζάντα. "Ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!" συνέχισε.

Η Hilaria μοιράζεται πολύ συχνά ιδιωτικές στιγμές με τα παιδιά της και μία τέτοια αναδημοσίευσε ο Alec για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που δέχεται συχνά από φίλους, θαυμαστές και γνωστούς. "Ο κόσμος σχολιάζει συχνά το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιδιά και αναρωτιέται γιατί. Ιδού γιατί. Αυτό που μετρά για μένα σε αυτή τη ζωή περισσότερο από καθετί άλλο είναι αυτοί οι άνθρωποι", γράφει στη λεζάντα ο περήφανος πατέρας και στο βίντεο βλέπουμε μια πολύ τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η μαμά Hilaria με τα δύο πιο μικρά παιδιά της τα οποία, όπως εξηγεί στη λεζάντα, σταμάτησε να θηλάζει περίπου στο τέλος του πρώτου τριμήνου της 7ης εγκυμοσύνης, όμως τους δίνει ακόμη γάλα που βγάζει με το θήλαστρο.

Η Ireland Baldwin μίλησε ανοιχτά για την κατάχρηση ουσιών: «Έγινα αυτός ο διαφορετικός άνθρωπος»

Τη γλυκιά αυτή στιγμή ζύγισε με αγάπη ο Baldwin και μοιράστηκε τις σκέψεις του! Με το καλό και το έβδομο παιδάκι τους, λοιπόν!