Η Salma Hayek είπε να βγει για ένα χαλαρό δείπνο με τον Tom Cruise, αλλά η βραδιά κατέληξε τελείως... λάθος!

21.07.2022
Η Salma Hayek είπε να βγει για ένα χαλαρό δείπνο με τον Tom Cruise, αλλά η βραδιά κατέληξε τελείως... λάθος!
Η Salma Hayek μπορεί να το ξανασκεφτεί να προσκαλέσει σε δείπνο τον φίλο της Tom Cruise μετά τη μετατροπή της χαλαρής βραδινής εξόδου τους, σε έναν χαοτικό όχλο θαυμαστών που ζητούσαν selfies. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, μαζί με τον σύζυγο της Hayek, Francois-Henri Pinault, προσπάθησαν να απολαύσουν μια βραδιά σε εστιατόριο του Λονδίνου, αλλά είναι σχεδόν αδύνατη η αποστολή όταν είσαι ο Maverick.

Το καρουζέλ των βίντεο της Hayek θα πρέπει να γίνει μια υπενθύμηση για μία πτηχή της διασημότητας που ίσως δεν είναι τόσο αντιληπτή. Δεν είναι μόνο μερικοί θαυμαστές που ζητούν μια selfie, είναι σμήνη ανθρώπων που αιωρούνται γύρω από τον 60χρονο ηθοποιό σε ένα μπαρ. Μπορεί να κάνει τον πιο χαλαρό άνθρωπο να αγχωθεί, αλλά ο Cruise κράτησε την ψυχραιμία του, χαμογελώντας στη μια φωτογραφία μετά την άλλη καθώς οι θαυμαστές φώναζαν γύρω του. (Η Hayek φαίνεται εντελώς τρομοκρατημένη από τη σκηνή στην πρώτη φωτογραφία). Παρατήρησε κανείς ότι η Hayek ήταν εκεί; Είναι και αρκετά διάσημη. Η λεζάντα της συνοψίζει σχεδόν τη βραδιά, «Όταν πας τον φίλο σου τον Τom για δείπνο».

O Cruise και η Hayek γνωρίζονται σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την παραγωγή που έκανε ο ηθοποιός στην ταινία του 2006, Ask the Dust, στην οποία πρωταγωνίστησε η Salma με τον Colin Farrell. Έχουν μείνει σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και έχουν εντοπιστεί μαζί όποτε η Hayek επισκέπτεται το Λονδίνο, όπου κατοικεί ο Cruise. Μετά την «επίθεση» του κοινού, οι τρεις τους μπορεί την επόμενη φορά να σκεφτούν να προσλάβουν έναν ιδιωτικό σεφ σε μια ασφαλή σουίτα ξενοδοχείου για πιο ήσυχη συνομιλία για δείπνο.

Ο σταρ του Top Gun είναι γνωστό ότι είναι γενναιόδωρος με τους θαυμαστές του και συχνά στις πρεμιέρες των ταινιών του αφιερώνει χρόνο για να τραβήξει στιγμιότυπα και βίντεο με το πλήθος. Αυτό το επίπεδο διασημότητας μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό ακόμη και για την Hayek, αλλά φαίνεται ότι ο Cruise τα έχει θέσει όλα υπό έλεγχο.