6 καλά κρυμμένα μυστικά των πιο διάσημων αστέρων του Hollywood που ίσως δεν ήξερες

24.08.2022
6 καλά κρυμμένα μυστικά των πιο διάσημων αστέρων του Hollywood που ίσως δεν ήξερες
Όσα και αν γνωρίζουμε για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, πάντα υπάρχουν προσωπικές λεπτομέρειες που παραμένουν άγνωστες. Παρακάτω θα μάθεις μερικές άγνωστες λεπτομέρεις για 6 διάσημους σταρ, που σχετίζονται είτε με τις ταινίες τους είτε με την προσωπικότητά τους και σίγουρα θα βρεις ενδιαφέροντα.

Η Nicole Kidman έχει μεγάλο φόβο για τις πεταλούδες

Η Nicole Kidman δεν έχει κανένα πρόβλημα να πηδήξει από αεροπλάνο ή ακόμα και να έχει πάνω της κατσαρίδες, αλλά δεν αντέχει τις πεταλούδες και τους σκόρους. Ο φόβος των πεταλούδων ονομάζεται λεπιδοπτεροφοβία και η Kidman παραδέχεται ότι δεν μπορεί να τον ξεπεράσει, παρόλο που έχει προσπαθήσει. Δεν αντέχει την αίσθηση των σωμάτων των πεταλούδων και αποδίδει τον φόβο στο ότι είχε δει πολύ μεγάλες πεταλούδες κατά την παιδική της ηλικία στην Αυστραλία.

Ο Matthew McConaughey δεν φοράει αποσμητικό

Ο Matthew McConaughey δεν φοράει αποσμητικό εδώ και πολύ καιρό και νιώθει ότι ένας άντρας πρέπει να μυρίζει σαν άντρας. Η συμπρωταγωνίστριά του, Yvette Nicole Brown, έφτασε στο σημείο να πει ότι μύριζε «γκρανόλα και καλή ζωή».

Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί

Η Jennifer Lawrence έχει ένα τατουάζ για να της θυμίζει να πίνει νερό

Η Jennifer Lawrence έκανε τατουάζ το χημικό σύμβολο του νερού, το «H20» στο χέρι της, ενώ γύριζε το Ηunger Games. Η Lawrence λέει ότι η ιδέα της πίσω από το τατουάζ ήταν ότι ήθελε να κάνει κάτι στο χέρι της που θα της θύμιζε να πίνει νερό. Παραδόξως, το τατουάζ είναι λάθος, επειδή το '2' πρέπει να βρίσκεται κάτω από το Η και το Ο.

Ο Leonardo Di Caprio έχει σχέση με τη Μόνα Λίζα

Ο Leonardo DiCaprio πήρε το όνομά του από τον καλλιτέχνη, Leonardo da Vinci και η ιστορία πίσω από το όνομα είναι πολύ γλυκιά. Ο DiCaprio είπε ότι οι γονείς του ήταν για μήνα του μέλιτος στην γκαλερί Uffizi στη Φλωρεντία. Κοίταζαν έναν πίνακα του da Vinci και ο DiCaprio «άρχισε να κλωτσάει με μανία ενώ η μητέρα του ήταν έγκυος». Ο πατέρας του, καλλιτέχνης και ο ίδιος, αποφάσισε ότι το όνομα του παιδιού του θα είχε σχέση με τον ζωγράφο.

Η Emma Stone πιστεύει ότι ο παππούς της, που έχει φύγει από τη ζωή, είναι κοντά της

Η Emma Stone πιστεύει πολύ στον μεταφυσικό κόσμο και στο Late Show με τον David Letterman, παραδέχτηκε ότι βίωσε κάποια υπερφυσική «υλοποίηση». Βασικά, η Stone πιστεύει ότι ο παππούς της, «της αφήνει χώρο για να τον βρει». Ποτέ δεν εμβάθυνε πραγματικά στην ιστορία, αποκαλώντας την ως «μεγάλη ιστορία», αλλά η πίστη της είναι απόλυτη.

O George Clooney πληρώθηκε 3 δολάρια για έναν ρόλο

Ο George Clooney πίστευε τόσο πολύ σε μια ταινία, που δέχτηκε να πάρει μισθό 3 δολάρια. Πληρώθηκε από ένα δολάριο για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την υποκριτική, στην ταινία Good Night and Good Luck. Η εν λόγω ταινία προτάθηκε για Όσκαρ, οπότε ξεκάθαρα, ο Clooney πήγε για το πάθος και όχι για τα χρήματα.