Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:39
16/8/2021

Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για την προσωπική υγιεινή των αστέρων του Hollywood τελευταία...

Η αρχή έγινε με τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher οι οποίοι, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλυψαν ότι πλένουν τα παιδιά τους μόνο όταν φαίνεται η πολλή βρωμιά -δήλωση, όμως, που τελικά ανασκεύασαν με μια αυτοτρολαριστική ανάρτηση λίγες μέρες αργότερα και αφού το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Στον "χορό" μπήκε και ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος δήλωσε ότι "το μπάνιο είναι περιττό" και σήμερα έχουμε σχετική αναφορά από τον Matthew McConaughey, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν φορά αποσμητικό τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και έχει πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους το κάνει.

 

 

Ο διάσημος ηθοποιός, λοιπόν, εξήγησε ότι δεν φορά αποσμητικό γιατί, πολύ απλά, δεν θέλει να μυρίζει όπως κάποιος άλλος. Θέλει η μυρωδιά του σώματός του να είναι αποκλειστικά και μόνο η δική του. Φυσικά υπογράμμισε ότι προσέχει πολύ την προσωπική του υγιεινή, κάνοντας όσα ντουζ χρειάζονται μέσα στη μέρα, ενώ τόνισε ότι πλένει και τα δόντια του 5 φορές την ημέρα.

"Όλες οι γυναίκες της οικογένειάς μου λένε ότι η μυρωδιά του καθενός είναι μοναδική και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί να μυρίζω σαν εκατοντάδες, άλλους, δεν καταλαβαίνω", εξήγησε ο Matthew και ό,τι άλλο, εμάς μας περισσεύει!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ