Γιώργος Σουξές - Άγριες Μέλισσες: «Δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε τέτοια επιτυχία...»

21.07.2022
Γιώργος Σουξές - Άγριες Μέλισσες: «Δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε τέτοια επιτυχία...»
Στην επιτυχία της σειράς Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV, ο Γιώργος Σουξές.

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο κανένας στον ρόλο του νωματάρχη Προύσαλη, μίλησε ακόμη και για το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Παράλληλα τόνισε πως οι παλιότεροι δεν θα προλάβουν να ζήσουν αντίστοιχη επιτυχία.

Όλα όσα είπε:
«Επειδή είμαι ρεαλιστής γενικά, είχα ξυπνήσει μια μέρα πολύ πρωί, πριν από τέσσερις μήνες κι είχα πάει στο Διαφάνι, στα σκηνικά που έχουν στηθεί στην Παλλήνη, για να δω το χωριό έρημο, χωρίς κανέναν. Με αυτόν τον τρόπο είδα την επόμενη μέρα και μπήκα στο κλίμα του τέλους. Πιστεύω ότι μια τέτοια επιτυχία οι παλιότεροι ηθοποιοί της σειράς, δεν θα προλάβουμε να την ξαναζήσουμε. Για τους νεότερους εύχομαι να βιώσουν ξανά μια αντίστοιχη χαρά.


Κρατάω τον κόσμο που μου φώναζε "νωματάρχη Προύσαλη, Βασίλη, τι κάνεις;". Κρατάω το "σ'αγαπάμε σπάταλα, νωματάρχη της καρδιάς μας", και δεν με δυσαρεστεί που δεν λένε "κύριε Σουξέ, τι κάνετε;". Ο ρόλος αυτός έγραψε ιστορία. Να σας πω κι ένα όνειρό μου. Θα ήθελα η παραγωγή να μου έδινε τη στολή του Προύσαλη να την κρατήσω και να τη φυλάξω. Όχι για να τη βάζω ως κοστούμι στις Απόκριες, αλλά γιατί αν η σειρά γίνει ποτέ θεατρική παράσταση, εγώ θα έχω το κοστούμι έτοιμο», είπε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή η πρώτη μου σύζυγος ήταν σκηνογράφος κι ενδυματολόγος, ξέρω πολύ καλά την αξία των κοστουμιών των Άγριων Μελισσών. Κάποια ενδύματα να μπουν και σε προθήκες, αν δημιουργηθεί κάποιος σχετικός χώρος στην Παλλήνη και τα ΚΑΠΑ Studios. Mιλάμε για ιστορική τηλεοπτική σειρά».