Εκλογές 2023: Οι Έλληνες celebrities στην κάλπη - Μερικοί είχαν μαζί και τα παιδιά τους

21.05.2023
Εκλογές 2023: Οι Έλληνες celebrities στην κάλπη - Μερικοί είχαν μαζί και τα παιδιά τους
Ομαλά εξελίχθηκε η Κυριακή των εκλογών σε όλη την εκλογική περιφέρεια και λίγο πριν από τα πρώτα exit polls ρίχνουμε μια ματιά στις αναρτήσεις της... ψήφου!

Βασίλης Κικίλιας

Πολύ νωρίς το πρωί πήγε να ψηφίσει ο Υπουργός Τουρισμού και είχε μαζί του τον γιο του, Παναγιώτη Αντώνη. "Η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας εκεί που σιωπούν όλοι και μιλούν οι πολίτες! Να πάμε όλοι σήμερα και να ψηφίσουμε, για την ελευθερία, τη δημοκρατία, για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας 🇬🇷", διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CsftJ31t4JG/}

Μάρα Δαρμουσλή

Με τον γιο της στο παραβάν και η Μάρα Δαρμουσλή η οποία αστειεύτηκε κιόλας ότι καθώς είναι η πρώτη φορά (του μικρου) που ψηφίζει, αργεί λίγο!!!

mara-darmousli.png

Μαίρη Συνατσάκη

΄Έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Ολίβια, έφτασε στο εκλογικό τμήμα η Μαίρη Συνατσάκη. "Της λέω Λιβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε!", διαβάζουμε στη λεζάντα όπου τονίζεται πως "ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη την χώρα". "Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου", ολοκληρώνει!

{https://www.instagram.com/p/CsgZtWvLwkY/}

Ρούλα Ρέβη

Με τον γιο της, Άγγελο, πήγε να ψηφίσει και η Ρούλα Ρέβη και τον απαθανάτισε έξω από το εκλογικό τμήμα που λήγει στο ο΄νομα το πατέρα του, Αποστόλη Τότσικα. "Έγινε και αυτό 😂❤️🧿" διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CsgLvU6ozKL/}

Σταματίνα Τσιμτσιλη

"Το ότι ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων", γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε εξηγώντας πως σήμερα εκτός από τη μητέρα της, τη συνόδευσε και η μικρή της κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία"

{https://www.instagram.com/p/CsgRRVgMUYT/}

Σίσσυ Χρηστίδου

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε η Σίσσυ Χρηστίδου και ποζάρει την ώρα που ρίχνει τον φάκελο στην κάλπη και μαζι με τον αδελφό της, Γιάννη και τη σύζυγό του, Ελίνα Σαραφίδου.

{https://www.instagram.com/p/CsgF4PEo2gn/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.05.2023 - 18:48