Rihanna: "Αγκαλιάζοντας της μητρότητα σαν gangster": Οι throwback τόπλες φωτογραφίες από την πρώτη εγκυμοσύνη

Rihanna: "Αγκαλιάζοντας της μητρότητα σαν gangster": Οι throwback τόπλες φωτογραφίες από την πρώτη εγκυμοσύνη
Η Rihanna συνεχίζει να εμπνέει τις μέλλουσες μητέρες παντού και το έκανε και πρόσφατα με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.

Tα τελευταία δύο χρόνια η Rihanna, έχει ανοίξει ίσως το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο στη ζωή της καθώς ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι της μητρότητας. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει συναρπάσει τον κόσμο για άλλη μια φορά με τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του δεύτερου μωρού της, ενώ η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να επιδεικνύει με χάρη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό της.

{https://www.instagram.com/p/CsHFOWyJJNa/}

Η Rihanna ενθουσίασε τους fans της με μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο Instagram. Μοιράστηκε μια συλλογή από φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν είχαν δοθεί ποτέ στη δημοσιότητα και που δείχνουν το χαρούμενο ταξίδι της στη μητρότητα. Αυτά τα μαγευτικά στιγμιότυπα απαθανατίζουν την λαμπερή ομορφιά της Rihanna καθώς βρίσκεται σε ένα μπαλκόνι σε τροπικό μέρος, ενώ φοράει μόνο ένα μπικίνι και εξαιρετικά χρυσά κοσμήματα ενώ με περηφάνια δείχνει την κοιλίτσα της.

Rihanna: Ανέβασε βίντεο του γιου της που δείχνει τι την εμποδίζει να κάνει

rihanna-4_1.jpg

Η τραγουδίστρια περιμένει πλέον το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky. Η Rihanna εξέπληξε το κοινό της με αυτή την τόσο σημαντική για τη ζωή της, ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής εμφάνισής της στο ημίχρονο στο Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο. Ενώ δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες, η Rihanna αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας με ανυπομονησία τον ερχομό του πολύτιμου μωρού της.

rihanna-7_1.jpg

rihanna-2_1.jpg

«Προς τιμήν της πρώτης μου εγκυμοσύνης, αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν g (Σ.Σ. gangster σε slang) και τη μαγεία που έφτιαξε αυτό το σώμα! Μικρέ μου RZA... αυτός εκεί μέσα δεν έχει ιδέα πόσο τρελαμένη είναι η μαμά του ή πόση εμμονή με ανάγκασε να έχω μαζί του», σχολίασε η Rihanna στη σειρά των φωτογραφιών της.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2023 - 08:37