Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει 6 χρόνια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και τον αποθεώνει με λόγια μοναδικά

22.05.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει 6 χρόνια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και τον αποθεώνει με λόγια μοναδικά
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μέλετη αφιερώνει μια γλυκιά ανάρτηση στον αγαπημένο της, είναι, απλά η πιο πρόσφατη!

Χθες είχε τη γιορτή της η Ελεονώρα Μελέτη (Ναι, γιορτάζει των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης) και μοιράστηκε μια φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα, χαρές και λουλούδια. "Έχει γεμίσει η καρδιά μου αγάπη από τις ευχές σας κ τα μήνυμα σας κ σας ευχαριστώ θερμά γι αυτό! Δίνετε έναν τόνο ακόμα πιο όμορφο κ πιο ζωηρό σε μια ημέρα που είχα τη χαρά να περάσω με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια μου!", έγραφε η εορτάζουσα στέλνοντας τις ευχές της για υγεία και αγάπη ("Όλα τα άλλα έρχονται, όλα τα άλλα φτιάχνονται") και στους υπόλοιπους συν-εορτάζοντες

{https://www.instagram.com/p/CsgvvfkMSAr/}

Εμείς, όμως, εδώ θα ασχοληθούμε ακριβώς με την επόμενη ανάρτηση της παρουσιάστριας την οποία έκανε με αφορμή τα 6 χρόνια που συμπληρώνει μαζί με το συζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

"Πριν 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο! Κ ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα", γράφει με σαφώς ρομαντική διάθεση η Ελεονώρα και συνεχίζει, "Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια κ ευχάριστα γεγονότα αλλά κ δυσκολίες, εμπόδια κ προβλήματα. Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά".

"Ο Θοδωρής έχει μεγαλώσει με ήθος, με αγάπη κ φροντίδα για τις γυναίκες, αυτό όμως που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ανιδιοτέλεια του. Με αποδέχεται όπως είμαι, δεν με κρίνει, σέβεται τις ανάγκες μου, στηρίζει τις επιθυμίες μου, δεν παλεύει τα σκοτάδια μου κ μου δίνει την ελευθερία να είμαι ο απόλυτος ατελής εαυτός μου", γράφει η Ελεονώρα και δεν κρύβει τα αισθήματά της!

snapinsta.app_347455960_670065861727275_5725167380904061358_n_1080-1.jpg

"Με περίσσια αντοχή στην αέναη γκρίνια μου, μην έχοντας χάσει ποτέ τη ψυχραιμία του στις κρισιμότερες στιγμές, κάνοντας το πιο τέλειο «τριμάρισμα» στα πανιά μου σκηνοθετώντας τις πιο τέλειες εκπλήξεις, έξι χρόνια τώρα γι αυτά κ άλλα τόσα τον αγαπώ. Μα πάνω απ όλα γιατί είναι καλός καπετάνιος στο μέχρι τώρα κοινό μας ταξίδι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η ζωη. Κανείς δεν ξέρει. Ο,τι κ να φέρει όμως δεν θα μετανιώσω ποτε για όλα όσα είμαστε", ολοκληρώνει.

{https://www.instagram.com/p/CseSGeerES6/}

Την ευτυχία του ζευγαριού έχει συμπληρώσει ο ερχομός της κόρης τους Αλεξάνδρας που είναι σήμερα 5 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2023 - 14:25