Ελεονώρα Μελέτη: "Είπα στον Θοδωρή να μου δώσει ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία"

06.12.2021
Ελεονώρα Μελέτη: "Είπα στον Θοδωρή να μου δώσει ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία"
Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και το "Τετ α τετ"

Στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή "Τετ α Τετ" μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, το ενδεχόμενο οικογένειας, το νέο της βιβλίο "Γυναίκα Ψάχνει", αλλά και το κίνημα #metoo.

Πέγκυ Ζήνα: Το τραγούδι που την στιγμάτισε, το λάθος ξεκίνημα και η γενναιοδωρία του Μίκη

"Εγώ γνώριζα τις αδερφές του Θοδωρή. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε ότι θα ταίριαζα με τον Θοδωρή. Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ, αλλά εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν οπότε έβρισκα ευγενικές δικαιολογίες. Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν...Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους εκείνη την ημέρα", είπε αρχικά η ίδια.

Η Ελεωνόρα Μελέτη συνέχισε λέγοντας: "Εκεί ήταν και ο Θοδωρής γιατί ήταν ο παραγωγός της παράστασης. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις μας και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία. Δεν είχε υπάρξει άλλη συνάντηση ξανά και βρεθήκαμε τυχαία έξω με κοινή παρέα για φαγητό. Ο γάμος δεν ήταν κάτι που μας απασχόλησε ποτέ με τον Θοδωρή. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους θα ήθελα να 'χωρίσω' κιόλας στα χαρτιά γιατί μου δημιουργεί διάφορα θέματα η γραφειοκρατεία. Πρέπει να δηλώνω 'πόθεν έσχες', επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω 'Δώσμου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία'".

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: