Η Kim Basinger τρολάρει δημόσια τον Alec Baldwin - Να κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε

31.05.2021
Η Kim Basinger τρολάρει δημόσια τον Alec Baldwin - Να κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε
Φαίνεται ότι οι δυο πρώην σύζυγοι έχουν, τελικά, πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και ιδού η πιο πρόσφατη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Δε φανταζόμασταν να δούμε πειράγματα μεταξύ αυτών των δύο στα social media, όμως να που συνέβη.

Πριν από μερικές μέρες, ο Alec Baldwin μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram όπου τον βλέπουμε στον καναπέ αγκαλιά με τους τρεις γιους του, Romeo, Leonardo και Rafael και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής: "Δεν βλέπω την ώρα να χωθώ σε αυτόν εδώ τον καναπέ με την παλιοπαρέα μου".

Η Basinger δεν έχασε την ευκαιρία να τον πειράξει και έγραψε στα σχόλια: "Τόσο γλυκά... Εκείνα εννοώ... 😂😂😂😂😂😂👌🏽👏👏👏🌈🥰🌸💫🙏🏻✨", κερδίζοντας άπειρα σχόλια με τη σειρά της. Ιδού:

O Baldwin και η Basinger παντρεύτηκαν τον 1993 και χώρισαν το 2002, έχοντας ένα παιδί μαζί, την 25χρονη, σήμερα, Ireland. Εκείνη δεν παντρεύτηκε ξανά -ούτε φήμη για σχέση είχαμε, για να πούμε την αλήθεια. Εκείνος, όμως, ξαναπαντεύτηκε 10 χρόνια αργότερα. Ο Alec και η Hilaria Baldwin έχουν σήμερα έξι παιδιά μαζί. Τους Carmen, 7, Rafael, 5, Leonardo, 4, Romeo, 2, Eduardo και τη Lucia, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρα τον περασμένο Μάρτιο.

Αν θέλεις να θυμηθείς μερικούς ακόμη διάσημους γονείς που έγιναν γονείς με αυτή τη μέθοδο πάτησε τον σύνδεσμο

Η Hilaria Baldwin τιμά και αγαπά ιδιαίτερα την κόρη και την πρώην σύζυγο του αγαπημένου της και έχει μιλήσει σχετικά αρκετές φορές δημόσια.

Ξεχωρίζουμε μία ανάρτηση που είχ αφιερώσει στην προγονή της το 2018 κάνοντας πλάκα και για τη διαφορά ύψους μεταξύ τους.

Σε αυτή την ανάρτηση η μητριά της Ireland υπογράμμισε πόσο τη θαυμάζει και την αγαπά ενώ τόνισε τη σημασία της απόστασης που φρόντισε από την αρχή να της αφήσει, χωρίς ουδέποτε να προσπαθήσει να υποκαταστήσει τη δική της μητέρα, με την οποία επίσης έχουν άριστες σχέσεις.

Ζωή Κίττα