Έλενα Ράπτη: Μυστικό διαζύγιο μετά τον μυστικό γάμο - Η επιβεβαίωση από τη Φαίη Σκορδά, όμως κάτι στις ημερομηνίες δεν "βγαίνει" [video]

17.05.2021
Έλενα Ράπτη: Μυστικό διαζύγιο μετά τον μυστικό γάμο - Η επιβεβαίωση από τη Φαίη Σκορδά, όμως κάτι στις ημερομηνίες δεν "βγαίνει" [video]
Δυο χρόνια μετά τον μυστικό γάμο της Θεσσαλονικιάς πολιτικού, μαθαίνουμε ότι έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο ήδη!

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί. Σε εκείνη την ανάρτηση είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της ως "ο σύντροφός μου". Δεν ανέφερε ούτε το όνομά του. Αργότερα, μάθαμε ότι πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλα και ότι ο γάμος τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο στις 18 Μαΐου.

Λίγο μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η δημοφιλής πολιτικός είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Πρωινό" και μίλησε δημόσια στη φίλη της Φαίη Σκορδά για τον έρωτα με τον σύζυγό της καθώς και για την απόφασή τους να παντρευτούν μυστικά εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

"Ξέρατε από την αρχή ότι ήταν ο άντρας της ζωής σας;", την είχε ρωτήσει τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη. "Ναι", είχε απαντήσει εκείνη, αν και διστακτικά, όπως κάθε φορά που πρέπει να μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Τώρα, δυο μέρες πριν γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, μαθαίνουμε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Το ίδιο μυστικά, όπως παντρεύτηκε.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αποκάλυψε το νέο, και σήμερα, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 12 μήνες! Οι δικοί τους άνθρωποι το γνώριζαν όμως δεν μπορούσαν να μιλήσουν σχετικά, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια που, προφανώς, γνώριζε!

Όμως, μια απορία την έχουμε αν βάλουμε κάτω τα "μαθηματικά".

Από Μάιο σε Μάιο οι εξελίξεις. Γεγονός, πάντως, παραμένει ότι ο γάμος τελέστηκε στις 18 Μαΐου 2019, το διαζύγιο έγινε γνωστό στις 16 Μαΐου 2021 και, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά οι δυο τους έχουν ήδη χωρίσει από τον Μάιο του 2020, τότε δηλαδή που η Έλενα Ράπτη έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, στην εκπομπή της συμπατριώτισσας και φίλης της.

Λεπτομέρειες, θα πείτε... Και θα έχετε δίκιο! Μερικές φορές, ωστόσο, αυτές κάνουν τη διαφορά. Στην προκειμένη περίπτωση, λίγη σημασία έχουν ως προς το περιεχόμενο της είδησης, απλά, τις εντοπίσαμε και τις μοιραζόμαστε!