Πέτρος Φιλιππίδης: "Είχαμε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους" - Η αντίδραση της ηθοποιού

17.05.2021
Πέτρος Φιλιππίδης: "Είχαμε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους" - Η αντίδραση της ηθοποιού
Τη σχέση, φέρεται να επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, και η σύζυγος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, η οποία, όμως, μάλλον έχει ήδη δρομολογήσει το διαζύγιο.

Λίγες μέρες μετά την είδηση ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατά συρροή, έγινε γνωστό μέρος της απολογίας του, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά από την πλευρά της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν δημόσια, πρώτες, τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Οι άλλες δύο, ήταν η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, για την ιστορία.

Θυμίζουμε ότι, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε καταγγείλει ότι ο Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, συνήθιζε να της επιβάλλεται με διάφορους τρόπους, ακόμη και επάνω στη σκηνή με ανάρμοστα φιλιά, τα οποία έχουν καταγραφεί και στην κάμερα:

Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, στο απολογητικό του υπόμνημα, στο οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως "θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι", αναφέρει ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου έξι μήνες, πράγμα το οποίο γνώριζε και η σύζυγός τους (και άλλοι), καθώς εκείνος ήταν πολύ ερωτευμένος, ενώ τονίζει ότι η όλη κίνηση από μέρους της Παπαχαραλάμπους έχει "εκδικητικά κίνητρα".

Ιδού τι είπε, χαρακτηριστικά:

Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.
Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.
Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά

Πληροφορίες θέλουν την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έξαλλη με τα όσα διάβασε, να ζυγίζει την απόφασή της να κινηθεί νομικά εναντίον του, όμως και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου να μην αντέχει άλλο την όλη κατάσταση και να κινείται προς το διαζύγιο.

Όλα θα φανούν στην πορεία.