Eurovision 2021 - Στοιχήματα: H εκτόξευση της Κύπρου και η αλλαγή στην πρώτη θέση

17.05.2021
Eurovision 2021 - Στοιχήματα: H εκτόξευση της Κύπρου και η αλλαγή στην πρώτη θέση
Εβδομάδα Eurovision ξεκίνησε και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον μας θα στραφεί για άλλη μια φορά στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά για το ποια χώρα θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ. Τα φαβορί ανεβοκατευβαίνουν από την κορυφή ενώ στην 5η θέση βρίσκετια πλέον σταθερά η Κύπρος μας.

H ολοκλήρωση των προβών έφερε πολλές ανακατατάξεις όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα αλλά και πέρα από αυτήν. Η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα, και η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο είναι έτοιμες να διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Μάλιστα η δεύτερη βρίσκεται στην πρώτη θέση για να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στις πρόβες, έκανε την Κύπρο πλέον να φιγουράρει στην 5η θέση για να κερδίσει την Eurovision. Η Ελλάδα σταθεροποιείται τις τελευταίες ημέρες στην 10η θέση από την 12η. Αλλαγές έχουμε όμως και στην κορυφή με την Ιταλία και την Γαλλία να παλεύουν με ελάχιστη διαφορά για την πρώτη θέση.

Δείτε παρακάτω: