Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά με τον Dalton Gomez!

18.05.2021
Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά με τον Dalton Gomez!
H διάσημη ποπ σταρ Ariana Grande, έκανε ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Dalton Gomez: Μετά από ένα χρόνο και πέντε μήνες γνωριμίας, η Ari και ο Dalton Gomez είναι πλέον σύζυγοι, καθώς φέρεται να παντρεύτηκαν το σαββατοκύριακο.

Aν αναρωτιέσαι πώς η Ari και ο Dalton μπόρεσαν να παντρευτούν κάτω από τη μύτη όλων, το TMZ αναφέρει ότι το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο σπίτι της Ari στο Montecito (με καλεσμένους ανάμεσα σε άλλους τους Oprah, Meghan Markle και πρίγκιπα Harry). Χαρακτηριστικό ήταν ότι υπήρχαν μόνο περίπου 20 άτομα στην επίσημη λίστα επισκεπτών.Το TMZ λέει ότι δεν ήταν μεγάλο «event», ήταν αρκετά ανεπίσημο και προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν είχε προγραμματιστεί ή όχι.

Οι εκπρόσωποι της Ariana επιβεβαίωσαν επίσης τα ευχάριστα νέα με μια δήλωση στο People:

«Παντρεύτηκαν. Ήταν μικροσκοπικό και οικείο - λιγότερα από 20 άτομα. Η αίθουσα ήταν τόσο χαρούμενη και γεμάτη αγάπη. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο - όπως αυτό που φορούσε η Ariana τη μεγάλη της μέρα, εάν τα εννέα σκυλιά της συμμετείχαν στο πάρτι ή αν αυτή και ο Dalton σχεδιάζουν να κάνουν αργότερα(και σε ασφαλέστερη ημερομηνία) μια μεγαλύτερη τελετή με περισσότερους φίλους και οικογένεια— εξακολουθούν να είναι άγνωστα ακόμα, αλλά παρόλα αυτά τους ευχόμαστε να ζήσουν με ευτυχία!