Halle Berry: Ανέβασε μια σούπερ σέξι φωτογραφία της μαζί με τον σύντροφο της

18.05.2021
Halle Berry: Ανέβασε μια σούπερ σέξι φωτογραφία της μαζί με τον σύντροφο της
Η Halle Berry είναι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το δείξει! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν διστάζει να δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες, ειδικά όταν είναι με τον αγαπημένο της Van Hunt.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Berry ανέβασε μια ειδυλλιακή φωτογραφία του ζευγαριού, στο οποίο μοιράζονται ένα ανέμελο φιλί κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό. Η Berry φοράει ένα μπικίνι με λουλούδια, ένα λευκό μπλουζάκι και κόκκινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, ενώ ο Hunt επέλεξε ένα hoodie. Όλη η ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαλαρή και σέξι, ειδικά στην Καλιφόρνια.

«Κάνουμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ότι θέλουμε κάνουμε», λέει η λεζάντα. Και πράγματι η Berry το κάνει αυτό το πράγμα καλά. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα emoji πήραν φωτιά και πώς να μην πάρουν;!

«Εσείς οι δύο είστε πολύ καυτοί,» απάντησε η συνάδελφος της, Thandiwe Newton. «Έχω εμμονή με τους δύο σας και δεν σας ξέρω καν», πρόσθεσε ένας άλλος θαυμαστής. Ακόμα και η μαμά της Beyoncé έδωσε την έγκρισή της για την ανάρτηση, γράφοντας, «Love it!» προσθέτοντας τρία emoji καρδιάς.

Η Berry και ο Hunt δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2020, αν και την είχαν αφήσει να υπονοηθεί- μέσω κρυφών φωτογραφιών με τα πόδια τους - μερικούς μήνες πριν.

Από τότε, η Berry δεν αποφεύγει να μοιράζεται πόσο αγαπά τον άντρα της. Τον Δεκέμβριο του 2020, η Berry μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο χωρίς να φοράει παντελόνι – μόνο ένα αθλητικό πουκάμισο και ένα καπέλο του Van Hunt. Ένα μήνα αργότερα, η Berry αποκάλεσε τον Hunt «πηγή έμπνευσή της» μέσω της λεζάντας στο Instagram και τον Φεβρουάριο, δημοσίευσε μια τόπλες φωτογραφία – μόνο με τα αθλητικά της εσώρουχα - μαζί με τον καλό της, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.