Η Hilaria Baldwin γέννησε το 7ο παιδί της - Πατέρας για 8η φορά ο Alec

25.09.2022
Η Hilaria Baldwin γέννησε το 7ο παιδί της - Πατέρας για 8η φορά ο Alec
Ένα ακόμη κοριτσάκι ήρθε να προστεθεί στην πολυμελή οικογένεια των Baldwins και έχουμε την επίσημη παρουσίασή του.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Hilaria Baldwin έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί της με τον Alec Baldwin και με μια τρυφερή ανάρτηση το παρουσίασε στον κόσμο σήμερα.

"Να τη! Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε αυτό το μικροσκοπικό μας όνειρο που πραγματοποιήθηκε. ilaria catalina irena 9-22-22 🤍✨ 6lbs 13oz🤍✨ Και εκείνη και εγώ είμαστε χαρούμενες και υγιείς. Τα Baldwinito αδέλφια της δένονται μαζί της και την καλωσορίζουν στο σπίτι μας", γράφει στη λεζάντα η 38χρονη γυμνάστρια στέλνοντας αγάπη και "ευχαριστώ" για τις ευχές που δέχτηκε από όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης αυτής είχε έρθει τον Μάρτιο [βίντεο κάτω] ύστερα από μία αποβολή που είχε η Hilaria, ενώ για την ιστορία θυμίζουμε ότι δύο από τα παιδιά της οικογένειας είναι σχεδόν δίδυμα καθώς το ένα γεννήθηκε από τη Hilaria και το ίδιο σχεδόν ταυτόχρονα από παρένθετη μητέρα.

Η Kim Basinger τρολάρει δημόσια τον Alec Baldwin - Να κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε

"Έχουμε το "somos un buen equipo" σκαλισμένο στις βέρες μας. Το λέμε ο ένας στον άλλον όλη την ώρα στο σπίτι — ότι είμαστε καλή ομάδα", είχαν πει τότε η Hilaria και ο Alec σε μια αποκλειστική δήλωση. "Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μου με μια μεγάλη οικογένεια είναι πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το νέο μας μικρό αυτό το φθινόπωρο!" είχαν προσθέσει και τώρα πια, κρατούν το έβδομο μωράκι τους στην αγκαλιά τους.

Ο Alec έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με την Kim Basinger, την 27χρονη Ireland.