Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει, η Θεοφανώ ετοιμάζεται για γάμο και μία εγκυμοσύνη πρέπει να κρυφτεί

13.11.2023
Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει, η Θεοφανώ ετοιμάζεται για γάμο και μία εγκυμοσύνη πρέπει να κρυφτεί
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 με τον πύργο των Λασκαραίων να βρίσκεται επί ποδός για να σωθεί ο Μάρκος.

Κατά λάθος δηλητηριάστηκε ο Μάρκος καθώς ΄ηπιε από το νερό που «χάλασε» η Πολυξένη, υπό τις οδηγίες της Δαμιανής, προκειμένου να βγάλουν από τη μέση τη Θεοφανώ. Ο Μάρκος, όμως, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή (έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το δικαιολογήσουν αυτό, αλήθεια) και από εκείνη τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του.

2_29.jpg

Η Δαμιανή είναι απαρηγόρητη όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι να αλλάξει ό,τι έχει γίνει.

{https://www.youtube.com/watch?v=zW9YkLDJqpo&ab_channel=ANT1TV}

Η Θεοφανώ, από την άλλη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να χάσει τον αγαπημένο της, όμως έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς έχει νιώσει πως είναι έγκυος. Θα μοιραστεί το μυστικό της με τον Φρίξο, με τον οποίο μάλιστα θα ετοιμαστεί να παντρευτεί, όπως θα δούμε στη συνέχεια, προκειμένου να αποφύγει τον διασυρμό, αλλά και την αποκάλυψη της αλήθειας.

{https://www.youtube.com/watch?v=_VheNgnnkJI&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ, ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής, και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του.

6_6.jpg

Ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη ενώ ο ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς θα αποκαλυφθεί πως πρόκειται για τον Τζανέτο Λάσκαρη. Θα προλάβει όμως να πει όλη την αλήθεια; Γιατί από τα spoilers έχουμε μάθει πως ο μεγάλος αδελφός των Λασκαραίων, εκείνον που λογίζανε νεκρό εδώ και χρόνια, στην πραγματικότητα ήταν ζωντανός, αλλά απλά, δεν ήθελε ούτε να εμφανιστεί, ούτε να επικοινωνήσει με τους δικούς του.

5_7.jpg

Ιδού και μία γενικότερη γεύση από το trailer για το σημερινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=L6n9-TmMWwU&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 15:15