Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Ασημίνας Νικηφόρου έβαλε "φωτιά" στο Twitter - Η "ντροπή των διαζυγίων"

01.04.2022
Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Ασημίνας Νικηφόρου έβαλε "φωτιά" στο Twitter - Η "ντροπή των διαζυγίων"
Οι φανς του αγαπημένου ζευγάριου ("ΑΝ" το κωδικό του όνομα) πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ ενώ το "Σ' αγαπώ" που άκουσαν την Ασημίνα να λέει στον Νικηφόρο στο τέλος του trailer για το επόμενο επεισόδιο τους έχει ξετρελάνει.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου έχουν μια απίθανη χημεία μεταξύ τους ακόμη και χωρισμένοι όντες. Ο ηλεκτρισμός σε κάθε τους συνάντηση ήταν ανέκαθεν τόσο έντονος που ουδέποτε πίστεψε κανείς πραγματικά ότι η ιστορία τους έχει τελειώσει. Και να που ήρθε η στιγμή για του λόγου το αληθές.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (31/3/2022). Μασκέ πάρτι στο μαγαζί, αλλά ο -αρραβωνιασμένος- Νικηφόρος έστειλε νωρίς τη Ρένα στο σπίτι και ο δρόμος για τη Ασημίνα που έφτασε λίγο αργότεαρ με την Ουρανία μένει ορθάνοιχτος και... πολλά υποσχόμενος, όπως φάνηκε.

Οι πρώην σύζυγοι ήπιαν (πολύ, μάλιστα) χόρεψαν και στο τέλος, μην μπορώντας να συγκρατήσουν ο ένας το πάθος τους για τον άλλο, υπέκυψαν στα ερωτικά ένστικτά τους και έγιναν ένα ξανά ύστερα πολύ καιρό.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans τους έστησαν "γλέντι" στο Twitter παρότι τους αποκαλούν -χαϊδευτικά, εννοείται "Ντροπή των διαζυγίων". Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα".

Και ύστερα από όλ 'αυτά, τo trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας άναψε ακόμη περισσότερες φωτιές. Μην μπορώντας πια να ελέγξει τα συναισθήματά της, η Ασημίνα "αφήνεται" και το παραδέχεται. "Σ' αγαπώ" λέει στον Νικηφόρο και οι θαυμαστές τους μετρούν ήδη αντίστροφα τις ώρες μέχρι να δουν που θα τους πάει η συνέχεια.