Πάτρα: Η εξομολόγηση της χαρτορίχτρας και η παρέμβαση της Ρούλας στο Πρωινό

29.03.2022
Πάτρα: Η εξομολόγηση της χαρτορίχτρας και η παρέμβαση της Ρούλας στο Πρωινό
Με την υπόθεση που έχει σοκάρει την Ελλάδα με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα, ασχολήθηκε σήμερα το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μία χαρτορίχτρα από την Πάτρα, η οποία ισχυρίζεται πως είχε πελάτισσα τη Ρούλα μίλησε στον ΑΝΤ1 για όλα όσα συζητούσε με τη μητέρα σε κάθε τους συνάντηση. Η Ρούλα θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά διαψεύδοντας όσα ανέφερε η χαρτορίχτρα.

Αρχικά η χαρτορίχτρα ανέφερε πως συναντήθηκε δύο φορές μαζί της και πως εκείνη ισχυριζόταν τα δικά της. «Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό. Η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Από συγγενικό της πρόσωπο πίστευε ότι ήταν η μαγεία. Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά. Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο.

Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε για εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι χώρισαν από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει και η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε, του γκρίνιαζε, ήθελε να περνάει το δικό της. Ήταν μια συμπεριφορά περίεργη», είπε η χαρτορίχτρα.

Στη συνέχεια η Ρούλα θέλησε να παρέμβει λέγοντας μεταξύ άλλων πως διαψεύδει ότι έχει επισκεφτεί χαρτορίχτρα.

Δείτε το βίντεο:

Η αινιγματική ανάρτηση του Λέων

O ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προτού βγει το τελικό πόρισμα, έκανε μία ακόμη ανάρτηση για τον θάνατο των παιδιών.

Στο τελευταίο του tweet ο ιατροδικαστής γράφει τα εξής: «Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα. Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου».

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση παραθέτει βιβλιογραφία στην οποία αναφέρεται ότι η «πνιγμονή από απόφραξη των αναπνευστικών στομίων περιλαμβάνει κατά κανόνα σχεδόν περιστατικά ανθρωποκτονίας.