Σασμός Spoiler: Η ερωτική εξομολόγηση Μαρίνας - Αντώνη που περιμέναμε έφτασε

28.03.2022
Σασμός Spoiler: Η ερωτική εξομολόγηση Μαρίνας - Αντώνη που περιμέναμε έφτασε
Η εβδομάδα ξεκινά με ταραχές αλλά και με τρυφερότητα για τη δημοφιλή σειρά του Alpha. Από όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/3/2022) ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία η σκηνή που το αγαπημένο ζευγάρι εξομολογείται συναισθήματα και σκέψεις. Παρόλο που οι δυο τους είναι χιλιόμετρα μακριά βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Κι εμείς τους απολαμβάνουμε ακόμη μία φορά. Ιδού τι ακόμη να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο.

Η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στο Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Ο Αντώνης θυμάται στιγμές από το μακρινό παρελθόν και θεωρεί πως απέτυχε, γιατί δεν κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του να προστατέψει τη Μαρίνα. Κι η Μαρίνα, όμως, εξομολογείται στον Αντώνη.

Ο Αστέρης από την άλλη αποκτά μια φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Ο Καραπάνος μιλά στον Αστέρη για τον Γεράσιμο και μεταξύ άλλων του λέει πως υπάρχει κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο που το προσελκύει κοντά του.

Στο μεταξύ μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Άσπα. Μια έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους. Καθώς Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση ενώ Σταύρος και Βαγγέλης συζητούν για την Αργυρώ.