MasterChef: Η Μαρία Μπέη κέρδισε το φετινό παιχνίδι και στην πρώτη της ανάρτηση μιλά για την αγάπη

15.06.2023
MasterChef: Η Μαρία Μπέη κέρδισε το φετινό παιχνίδι και στην πρώτη της ανάρτηση μιλά για την αγάπη
Η Μαρία Μπέη είναι η δεύτερη γυναίκα που κέρδισε τον δημοφιλη τηλεοπτικό διαγωνισμό του Star στα 7 χρόνια διεξαγωγής του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Ο τελικός του φετινού MasterChef ολοκληρώθηκε μεταξύ του Νίκου Τράκα και της Μαρίας Μπέη και ήταν η δεύτερη που σήκωσε το κύπελο, ενθουσιάζοντας τους απανταχού φανς της που τη στήριζαν από την πρώτη στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/Cte-3ytJ7pO/}

Οι δύο φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ενώ στο πλατό είχαμε και τις απαραίτητες επιστροφές των πρώην συμπαικτών τους και άκουσαν τα αποτελέσματα με την αδρεναλίνη να έχει φτάσει στον... ουρανό!

{https://www.instagram.com/p/CtfFUJRhChT/}

Οι εορτασμοί ήταν έξαλλοι και ακόμη και σήμερα η Μαρία Μπέη προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την επιτυχία της η γλυκύτατη σεφ μίλησε με συγκίνηση για την αγάπη που έχει εισπράξει όλο αυτό τον καιρό, αποκαλώντας την το μεγαλύτερο δώρο της.

"Λοιπον τελείωσε και πέρασα να πω μια καλησπέρα ♥️ ..έχω να πω ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ♥️ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ🏆Αλλά το μεγαλύτερο επαθλο, η αγάπη σας τόσους μηνες , καθημερινά σας διάβαζα και ευχομαι στην ζωή σας να έχετε μόνο χαρές, σαν αυτή που μου δωσατε εμένα σήμερα", διαβάζουμε και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους τρεις κριτές του σόου.🥹✌🏻🏆

{https://twitter.com/beimaria_/status/1669173556540850176}

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πέτρος Ιωαννίδης είχαν αποχαιρετήσει λίγο νωρίτερα αυτή τη σεζόν με το γνωστό χιούμορ που τους χαρακτηρίζει. Αντε... και του χρόνου!

{https://www.instagram.com/p/CtcP5EasTPC/}

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια, τέτοιον καιρό, ήταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδου που κέρδισε τον τίτλο της πρώτης ελληνίδας MasterChef και ακόμη και σήμερα παραμένει το αγαπημένο παιδί του παιχνιδιού (και των φανς!) Όπως φαίνεται και η Μαρία Μπέη μπήκε με τον ίδιο τρόπο στις καρδιές τους. Συγχαρητήρια.

{https://www.instagram.com/p/CP_Dg-6gmTp/?hl=el}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2023 - 14:33