Μαύρο Ρόδο Τέλος: Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία και το κρυφό μήνυμα της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

16.06.2023
Μαύρο Ρόδο Τέλος: Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία και το κρυφό μήνυμα της Φωτεινής Παπαθεοδώρου
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου και οι συντελεστές το γιορτάζουν.

Γέμισαν τα social media με Μαύρο Ρόδο σήμερα καθώς η δραματική σειρά του Mega έριξε αυλαία, ως προς τα γυρίσματα, δηλαδή, γιατί στην οθόνη ακόμη βλέπουμε επεισόδια - και θα βλέπουμε για κάμποσο ακόμη.

Η "γιορτή" ξεκίνησε από το πρωί με το preview που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και μέσα από το οποίο ξεκαθαρίστηκε το happy end που μας έχουν υποσχεθεί τα spoilers. Η Ελισα΄βετ και ο Πέτρος αγκαλιασμένοι κάτω από το παράθυρο του σπιτιού της Γερακιανής, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Στο Twitter άρχισαν τις... λιποθυμίες και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έκανε ένα όμορφο repost προσθέτοντας το κατιτίς της εκεί επάνω δεξιά, βάζοντας έτσι και τη σφραγίδα στο τελικό σμίξιμο που περιμένουν όλοι οι φανς!

foteini.png

Λίγο αργότερα, βέβαια, η Φωτεινή μοιράστηκε και ένα ομαδικό "αντίο" από το Wrap, την ολοκλήρωση της σειράς που γιορτάστηκε όπως της έπρεπε!

{https://www.instagram.com/p/CtjgqV5IP4Y/}

Η ομάδα που είπε το αντίο άρχισε και τους χορούς.

Όσο για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη; Ο νεαρός ηθοποιός μοιράστηκε την τελευταία κλακέτα του επεισοδίου και μια ομαδική φωτογραφία όμως δεν έκανε repost τη φωτογραφία του σκηνοθέτη με την αγκαλιά, όπως είχε κάνει και με μία προηγούμενη. Γιατί άραγε; Απάντηση δεν έχουμε, η αλήθεια είναι και το αφήνουμε έτσι. Εξάλλου ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το φινάλε θα έρθει και στις οθόνες μας.

petros.png

Καινούριο επεισόδιο θα έχουμε την ερχόμενη Κυριακή. Ιδού και το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=kahqMj0jl-M&t=2s}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 20:51