Μαύρο Ρόδο: Η στιγμή που ο Πέτρος και η Ελισάβετ γίνονται και πάλι ζευγάρι

05.07.2023
Μαύρο Ρόδο: Η στιγμή που ο Πέτρος και η Ελισάβετ γίνονται και πάλι ζευγάρι
Μία και σήμερα λοιπόν. Μετά το σημερινό, μένει το αυριανό διπλό επεισόδιο και αποχαιρετούμε το Μαύρο Ρόδο για πάντα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρώτου (και μοναδικού) κύκλου της δραματικής σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο φτάνει στο τέλος της με τους φανς να έχουν πα΄ρει τα πάνω τους από τις φωτεινές φωτογραφίες που μοιράζονται οι συντελεστές.

Ο γάμος της Ελισάβετ με τον Πέτρο είναι γεγονός όμως είχαμε μια απορία σχετικά με το πώς θα βρεθούν από την απόλυτη μαυρίλα που βλέπαμε μέχρι χθες στην απόλυτη ευτυχία που που βλέπουμε για το αύριο.

Στο trailer για το σημερινό (5/7) επεισόδιο λοιπόν, αναγνωρίσαμε τη σκηνή που (κατά πάσα πιθανότητα) θα αποτελέσει τη "γέφυρα" μεταξύ των δύο στιγμών.

Η Ελισάβετ, λοιπόν, ξέρει ότι θα κάνει κοριτσάκι και με την καρδιά πιο μαλακή πια, δέχεται να αγκαλιάσει τον Πέτρο με τρυφερότητα τη στιγμή που εκείνος πέφτει στα πόδια της, εκλιπαρόντας για βοήθεια.

{https://twitter.com/olofwti_agapi/status/1676346538098929670}

Από εκεί πια, όλα φαίνεται ότι παίρνουν τον δρόμο τους, ακόμη και τον άσχημο καθώς ο Γεράσιμος, που θα δει αυτή τη σκηνή δεν θα αντέξει και θα βάλει τέλος στη ζωή του.

{https://twitter.com/sakishavana/status/1676526666711965699}

Η αυτοκτονία του Γέρασιμου θα είναι σίγουρα ακόμη ένα μελανό σημείο για το "ολόφωτο ζεύγος" όμως, προφανώς η ζωή τους θα συνεχιστεί και θα τους φέρει ενώπιων του Μητροπολίτη, μέσα στο μοναστήριο όπου θα γίνουν ένα ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

{https://twitter.com/simela_16/status/1676543289112121345}

Όσο για την Αλεξία; Τελικά εκεί είναι κι εκείνη. Στη μεγάλη στιγμή του αδελφού της, η Αλεξία είνα εκεί και μάλιστα ντυμένη στα φούξια.

10_8.jpg

Ενα αναμονή του διπλού αυριανού επεισοδίου, ιδού μια γεύση από το σημερινό, όπου έχουμε την Κύρα να συνεργάζεται με τον Θέμη και τον Βίκο να ζητά βοήθεια από τη μητέρα του, τονίζοντας, όμως το κάνει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή και όχι γιατί το θέλει.

{https://www.youtube.com/watch?v=YAyfV__Ea9k&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 16:23