Μαύρο Ρόδο: Ε ναι, λοιπόν, ο Πέτρος και η Ελισάβετ παντρεύονται - Οι πρώτες εικόνες προκαλούν ντελίριο

30.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Ε ναι, λοιπόν, ο Πέτρος και η Ελισάβετ παντρεύονται - Οι πρώτες εικόνες προκαλούν ντελίριο
Θα φάμε κουφέτα τελικά στο Μαύρο Ρόδο και θα γελάσει το χειλάκι μας! Ο χρόνος για το μεγα΄λο (και ευτυχισμένο) φινάλε, μετρά, πια, αντίστροφα.

Παρασκευούλα σήμερα και για το Μαύρο Ρόδο είναι η τελευταία Παρασκευή της σεζόν αφού την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Ιουλίου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους και μάλιστα με διπλό επεισόδιο.

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, αλλά και του Happy End για το ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ, ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά (θα το πούμε κι αυτό) ταλαιπώρησε κι εμάς - αθελά τους, βέβαια, αλλά οι "γκέλες" που έκανε κάθε τρεις και λίγο το σενάριο, όσο νά'ναι... κούρασαν!

Εμείς, εδώ όμως... Όσο κι αν κούρασε η όλη υπόθεση, οι φανς δεν κουνήθηκαν ρούπι! Και να που δικαιώνονται!

Τα spoilers το λένε καιρό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει ήδη δώσει εικόνες από τον μήνα του μέλιτος (ή έστω από την κοινή ζωή του ολόφωτου ζεύγους) και τώρα, πιστός στο ραντεβού της Παρασκευής, έδωσε το μεγαλύτερο δώρο στους φανς της σειράς που, στην κυριολεξία, μετράνε αντίστροφα μέχρι το τέλος της σεζόν (και της σειράς, γενικότερα).

Η Ελισάβετ (ή, μήπως, Άννα;) νύφη και ο Πέτρος γαμπρός βγαίνουν από την εκκλησία λουσμένοι στο ρύζι με τα χαμόγελα της ευτυχίας να χαρίζουν μια ανάσα ανακούφισης και σε όλους τους φανς που περιμένουν πώς και πώς.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έκανε αμέσως repost με το γνωστό χιουμοριστικό τρόπο.

{mp5}20233006_mavrorodo_fotini{/mp4}

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, βέβαια, ακόμη δεν έχει κάνει κίνηση. Βρίσκεται εξάλλου σε διακοπές στα Κουφονήσια, οπότε ίσως δικαιολογείται η... χρονοκαθυστέρηση!

Περιμένοντας το "τέλος", όμως, ο σκηνοθέτης έδωσε μία απίθανη υπόσχεση στους φανς, καθώς υποσχέθηκε μία νέα φωτογραφία κάθε μέρα μέχρι το φινάλε της Πέμπτης.

Για σήμερα, λοιπόν είχαμε και μία με μπαμπά της νύφης, που σίγουρα, θα είναι ο πιο χαρούμενος από όλους! Και αυτή την ιστορία αναδημοσίευσε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου χαρακτηρίζοντας τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση τον καλύτερο τηλεοπτικό μπαμπά του κόσμου.

gamos.png

Νέο επεισόδιο την Κυριακή 2 Ιουλίου, λοιπόν και μέχρι τότε, ιδού το trailer και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! 6 και σήμερα!

{https://www.youtube.com/watch?v=SPrsN62COSc}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2023 - 14:13