Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος και η Παπαθεοδώρου τρολάρει Ταμπακάκη

27.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος και η Παπαθεοδώρου τρολάρει Ταμπακάκη
Ακόμη μία φωτογραφία από το happy end της σειράς, όμως, εμείς μένουμε στο σχόλιο της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για τον συμπρωταγωνιστή της.

Τρίτη σήμερα και αντίθετα στις συνήθειές του, ο σκηνοθέτης της σειράς Μαύρο Ρόδο έδωσε στο κοινό του ακόμη μία φωτογραφία, προφανώς, από το τελευταίο (και χαρούμενο, από ό,τι φαίνεται) επεισόδιο της σειράς, που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Ύστερα από τρεις φωτογραφίες του ζεύγους που έχουμε ήδη δει ήρθε ακόμη μία, με τον Πέτρο και την Ελισάβετ να "παίζουν" κάτω από το ηλιοβασίλεμα στην ακροθαλασσιά.

Χωρίς σχόλιο το story του Κώστα Αναγνωστόπουλου, όμως όταν η Φωτεινή Παπαθεοδώρου το αναδημοσίευσε έκανε το δικό της και εμείς ακόμη γελάμε.

"Ολόφωτος" διαβάζουμε και δεν είναι η πρώτη φορά που η τηλεοπτική Ελισάβετ χρησιμοποιεί το παρατσούκλι που έχουν δώσει οι φανς του στον συμπρωταγωνιστή της!

fotini.png

Φαίνεται πως η φωτογραφία είναι από το τέλος της σειράς, όπου, προφανώς να δούμε τους ερωτευμένους γονείς (γιατί μάλλον το μωρό τους θα έχει ήδη γεννηθεί) να απολαμβα΄νουν το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής μακριά από το σκοτάδι του παρελθόντος. Ολόφωτοι και οι δύο, απολαμβάνουν (κατά πάσα πιθανότητα) το ταξίδι του μέλιτος, όπως αναφέρου΄ν πολλοί στο Twitter.

Προς το παρόν, όμως, ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=pDFfdgOhe3U}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2023 - 20:38