Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκε ότι χώρισε και επιτέθηκε σε πρώην συμπαίκτες

26.06.2023
Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκε ότι χώρισε και επιτέθηκε σε πρώην συμπαίκτες
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στην πρώτη του ανάρτηση τρόλαρε τον εαυτό του (όπως έχει κάνει πολλές φορές) ενώ μέσα από τρία βίντεο που μοιράστηκε ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Σε μια στιγμή που, ομολογουμένως, δεν περίμενε πολύς κόσμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφυγε από το παιχνίδι και ο πρώτος που εξεπλάγη, φυσικά, ήταν ο ίδιος.

Χθες, πια (και με γεμάτες τις τσέπες) ο personal trainer επέστρεψε στην Αθήνα και έδειξε να ξαφνιάζεται απο΄ την υποδοχή, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες από την αρχή.

{https://www.youtube.com/watch?v=jeyQvjT7Yyg}

Αμέσως μετά ο παίκτης μοιράστηκε τρία βίντεο μέσω stories μέσα από τα οποία μάθαμε "με το καλημέρα" μίλησε (επιτέλους) για τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Kατ' αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει», είπε με το γνωστό «πονηρό» του ύφος ο Βασάλος προσθέτοντας «Άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί», Ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη του κόσμου αλλά παραδέχτηκε ότι φέτος δεν το χάρηκε όπως το 2017. «Αυτό που είδατε ήμουν εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ», είπε με το γνωστό του στυλ ο Βασάλος και δεν έκρυψε ότι παρόλο που στεναχωρήθηκε που έφυγε όγδοος, «προχωράμε, είμαι ανεβασμένος»

Αμέσως μετά στράφηκε προς τους «αγαπημένους» του συμπαίκτες. «Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάποιους πικραμένους παίκτες που δεν τους άρεσε η αλήθεια. Θα την λέω την αλήθεια, έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, που μιλούσαν για μένα χωρίς να είμαι εδώ και να μπορώ να απαντήσω, κάποιους που έλεγαν ψέματα, ξερνούσαν χολή, φοβηθήκαν μην τους πάρω τη δουλειά, έρχεται μια ωραία εβδομάδα και θα τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας», είπε μην μασώντας τα λόγια του ο Κωνσταντίνος.

Εν αναμονή περισσότερων σχολίων σημειώνουμε πως επιτέλους ο χωρισμός Βασάλου - Βαλαβάνη επισημοποιήθηκε και την ίδια στιγμή επιβεβαιώθηκε πως οι δύο «πρώην» έχουν διατηρήσει αρκετά πολιτισμένες σχέσεις καθώς (Instagramικά, τουλάχιστον) παραμένουν «φίλοι» και κάνουν «like» ο ένας στον άλλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2023 - 11:12