Εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα: Τι οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο;

05.07.2023
Εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα: Τι οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο;
Η σεζόν τελειώνει και οι διαπραγματεύεσεις για την επόμενη βρίσκονται στο φόρτε τους. Μερικές πα΄νε καλά, μερικές όχι. Έτσι είναι η ζωή!

Μία από τις περιπτώσεις όπου δεν είχαμε αίσιο τέλος για τη συνέχεια μιας υπάρχουσας συνεργασίας καταγράφηκε στο OPEN όπου η καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού φαίνεται να αλλα΄ζει χέρια (δηλαδή, παρουσιάστρια!)

Το ρεπορτάζ που ΄ηθελε την Μπέττυ Μαγγίρα να μιλά με τους υπεύθυνους για την ανανέωση του συμβολαίου επικαιροποιήθηκε με το άκαρπο του αποτελέσματος!

Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια και η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη που ανέλαβε το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού "δεν τα βρήκαν" με το "αγκάθι" να εστιάζεται τόσο στο ύφος της εκπομπής αλλά και τους συνεργάτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Μπέτυ Μαγγίρα ενδιαφερόταν να κρατήσει ε΄να πιο χιουμοριστικό ύφος στην εκπομπή της ενώ οι υπεύθυνοι προτιμούσαν μια πιο αμιγώς γυναικεία προσέγγιση, ενώ λέγεται πως δεν συμφώνησαν ούτε στα πρόσωπο που θα πλαισίωναν την παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απίστευτη φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1991 και η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Φωτεινή Πετρογιάννη: "Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για την επόμενη χρονιά, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη, για παράδειγμα".

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το πρωινό του OPEN θα αναλάβει η Ελένη Τσολάκη και η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται να έχει βάλει ρώτα για ΑΝΤ1 μεριά, όπου την περιμένούν με "ανοιχτές αγκάλες" τόσο για να τονώσει τα σαββατοκύριακά του όσο και για μια χιουμοριστική εκπομπή, τύπου Νίκου Μουτσινά τα μεσημέρια, όπως λέγεται.

Με μεσημεριανή εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου; Το ρεπορτάζ για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση

Αναμένουμε τα επίσημα, βέβαια! Πάντως η ίδια η παρουσιάστρια το είπε το "αντίο" της (για φέτος, για πάντα... ποιος ξέρει) μαζί με τις ευχαριστίες της σε όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

{https://www.instagram.com/p/CuMHvBegRrU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 14:34