Μπέττυ Μαγγίρα: Η απίστευτη φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1991 και η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της

17.03.2023
Μπέττυ Μαγγίρα: Η απίστευτη φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1991 και η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της
Μία από τις πιο εντυπωσιακές (και ταλαντούχες) γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ, η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε την καριέρα της ως Σταρ Θράκης '91.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράζεται συχνά εικόνες και από την προσωπική της ζωή, τόσο από το σήμερα όσο και από το χθες. Δύο τέτοιες περιπτώσεις ήταν και οι δύο πιο πρόσφατες αναρτήσεις της.

Στην πρώτη η παρουσιάστρια του "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της, Δημήτρη Μάζη την εποχή που διέπρεπε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο.

Όπως εξήγησε η ίδια στη λεζάντα έπεσε πρόσφατα επάνω σε αυτή τη φωτογραφία στο σπίτι των πεθερικών της και θυμήθηκε, όπως γράφει χαρακτηριστικά, "τα πρώτα τους χρονια που ήταν στα 'ντουζενια' τους!!!" "Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι, ανέμελοι, όλο εξόδους, ταξιδια και όνειρα! Είναι καλό να θυμομαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ επειτα από 21 χρονια κι εχοντας 2 υπεροχα παιδιά!", συνεχίζει η Μπέτυ Μαγγίρα συμπληρώνοντας πως νιώθει τυχερή που βρέθηκε στη ζωή της "αν και έβαλε το χεράκι του ο @antonisvlontakis", όπως εξηγεί καταλήγοντας στο πόσο ευγνώμων νιώθει που εκείνος είναι πάντα δίπλα της.

{https://www.instagram.com/p/Cp0N_ufMxvb/}

Μια μέρα μετά και με έντονη χιουμοριστική διάθεση, όπως πα΄ντα, και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε δυο δικές της φωτογραφίες γυρίζοντας τον χρόνο 32 χρόνια πίσω. "Κι επειδή πολλά γράψατε για τον 'παιδαρο' στο χτεσινό μου ποστ, δείτε τι 'πήρε' ", γράφει η παρουσιάστρια και στην ανάρτηση βλέπουμε δυο φωτογραφίες από τα καλλιστεία για τη ΣΤΑΡ ΘΡΑΚΗΣ 91"

{https://www.instagram.com/p/Cp27xmiM9yF/}

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για την απώλεια της μητέρας της: "Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές"

Ανάμεσα στα πάμπολλα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίζει αυτό του ίδιου του Δημήτρη Μάζη που δέχτηκε, βέβαια, κι άλλο τρολάρισμα από την αγαπημένη του αλλά και αυτό του πάλαι ποτέ συναθλητή και νυν και αεί στενού φίλου του, Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος αστειευόμενος εξήγησε πως "έβαλε το χέρι του" στο να ξεκινήσει το ειδύλλιο.

"Έκανα σκαμνάκι για να ανέβει ο Δημήτρης Μάζης και να ψωνίσει από το πάνω ράφι", γράφει ο Βλοντάκης και η αντίδραση τςη Μαγγίρα είναι απίθανη...

maggira1.jpg

maggira2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 17.03.2023 - 17:05