Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για την απώλεια της μητέρας της: "Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές"

03.01.2022
Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για την απώλεια της μητέρας της: "Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές"
Η συγκινητική εξομολόγηση της σε πρόσφατη συνέντευξη

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας της και το πώς το αντιμετώπισε.

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: "Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα"

"Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου. Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό", είπε αρχικά.

Σίσσυ Χρηστίδου: "2021, ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου"

Η ίδια συμπλήρωσε: "Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της. Ήμουν κοντά με την μητέρα μου ουσιαστικά. Το ξέρω ότι κι εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει, τόσο απλά και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις".