Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα σπίτια του σε Ψυχικό και Σοφικό

03.01.2022
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα σπίτια του σε Ψυχικό και Σοφικό
Τι έχει οριστεί και ποια είναι τα ποσά εκκίνησης

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακυστέος, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ο πλειστηριασμός των ακινήτων του, ένα στο Ψυχικό και ένα στο Σοφικό Κορινθίας. Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, για το οικόπεδο και την εξοχική κατοικία στο Σοφικό, έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου ενώ για τη μεζονέτα στο Ψυχικό για τις 27 Απριλίου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βόλτα χέρι-χέρι με τη σύζυγό του, στην πρώτη του έξοδο αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Η μεζονέτα στο Ψυχικό επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό από το 2018, αλλά τότε ο ηθοποιός το είχε διαψεύσει. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι τελικά ήταν αληθές, αλλά η οικογένεια του το απέτρεψε. Το συγκεκριμένο ακίνητο κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ. Το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ.

Γιάννης Μπέζος: "Οι αντιεμβολιαστές έχουν φάει πολλή φάπα και απόρριψη στα νιάτα τους"

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, υπάρχει ένα τεράστιο χρέος σε τράπεζες ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά, με εγγυητές κοντινά πρόσωπα του κατηγορούμενου.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακιστέος για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και δυο απόπειρες.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου.