Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα - Έχουμε και το φιλί για επισφράγιση

04.07.2023
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα - Έχουμε και το φιλί για επισφράγιση
Η αντίστροφη μέτρηση για το (αίσιο) τέλος της σεζόν για το Μαύρο Ρόδο συνεχίζεται και ο σκηνοθέτης έδωσε στο κοινό του ακόμη μία αγαπησιάρικη φωτογραφία του ολόφωτου ζεύγους.

Τα προβλήματα για την Ελισάβετ και τον Πέτρο φαίνεται ότι φτάνουν στο τέλος τους και οι δύο νέοι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή μαζί και με το κοριτσάκι τους (το φύλο του οποίου αποκαλύπτεται στο σημερινό επεισόδιο).

Όπως είχε υποσχεθεί, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράζεται κα΄θε μέρα μία νέα φωτογραφία από το backstage της σειράς. Μετά το στιγμιότυπο με τον Πέτρο και την Ελισάβετ στην ακρογιαλιά και στην εκκλησία τη στιγμή που παντρεύονται, χθες είχαμε μία backstage εικόνα του Βίκου (Γιάννης Κουκουράκης) και της Φιλαρέτης (Κατερίνα Διδασκάλου). Μητέρα και γιος αστειεύονται με το φακό σε μια συνάντηση που, στην ουσία θα είναι δραματική.

bikos.png

Σήμερα, λοιπόν, επανήλθαμε στο πρωταγωνιστικό ζεύγος με τον σκηνοθέτη να μοιράζεται μία σκηνή από τη γνωστή ακροθαλασιά όπου ο Πέτρος και η Ελισάβετ μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έκανε αμέσως repost το story του σκηνοθέτη της, προσθέτοντας ως σχόλιο το "Happily Ever After" και το κοινό ανυπομονεί.

rodo_4.jpg

Δύο και σήμερα μέχρι το τελευταίο, διπλό επεισόδιο της Πέμπτης (6/7) και ιδού μια γεύση του τι περιμένουμε σήμερα. Σημειώνουμε ότι αποκαλύπτεται η αλήθεια για τη σκευωρία της Πολυξένης με την Κασιανή, επιστρέφει η Κύρα και η Ελισάβετ μαθαίνει ότι θα κάνει κοριτσάκι! Η αλλαγή στην έκφραση (και τη διάθεση) της νεαρής κοπέλας είναι εμφανέστατη!

{https://www.youtube.com/watch?v=F1_IEs2wlHo&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 13:33