Μιχαήλ Ταμπακάκης: Μπουκλάκια τέλος - Στη νέα σειρά μετά το Μαύρο Ρόδο θα έχει ξανθιές φράντζες - Η πρώτη εικόνα

04.07.2023
Μιχαήλ Ταμπακάκης: Μπουκλάκια τέλος - Στη νέα σειρά μετά το Μαύρο Ρόδο θα έχει ξανθιές φράντζες - Η πρώτη εικόνα
Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Μαύρο Ρόδο έχουμε την πρώτη εικόνα από τον ρόλο που θα "αναλάβει" την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν που θα τον βρει και πάλι στο Mega.

Τον είδαμε πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, όπου ζωντάνεψε τον Ακύλλα Μεγαρίτη του Αιμίλιου Χειλάκη σε νεαρή ηλικία. Μετά ήρθε το "διπλό χτύπημα" της φετινής σεζόν με τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο του Mega και του Ηλία Κοέν στο Βραχιόλι της Φωτιάς της ΕΡΤ. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κέρδισε τη θέση του στις καρδιές των τηλεθεατών αλλά και στις λίστες με τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές της γενιάς τους.

Με το Μαύρο Ρόδο να μετρά αντίστροφα για το τελευταίο επεισόδιο της ερχόμενης Πέμπτης (6/7) και τις φωτογραφίες "δωράκια" από τον σκηνοθέτη να έρχονται καθημερινά, έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο βήμα του πρωταγωνιστή του.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, λοιπόν, παραμένει στο Mega και θα τον δούμε στη νέα σειρά του σταθμού που έρχεται με το όνομα Ναυγάγιο. Πρόκειται για μια δραματική σειρά που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη, και αναφέρεται στο ναυάγιο της Φαλκονέρας τον Δεκέμβριο του 1966, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 217 άτομα, ενώ μόλις 46 επέζησαν.

Έχουμε, μάλιστα, και το πρώτο teaser.

{https://www.youtube.com/watch?v=wc-kExPb3wQ&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Η υπόθεση με λίγα λόγια

Χωρίς να έχουμε ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το Mega, διαβάζουμε τη τη σύνοψη του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη στο οποίο είναι βασισμένη η σειρά και παίρνουμε μια γεύση:

«Τις σπουδαιότερες διαδρομές τις έχεις ήδη κάνει ψάχνοντας να βρεις τον χάρτη σου.

8/12/1966, Φαλκονέρα, ώρα 02:06.
SOS από Ηράκλειον.
Στίγμα μας: 36° 52´ B., 24° 08´ A. Βυθιζόμαστε!

Ο ασύρματος του πλοίου σιγεί, όπως και οι φωνές των επιβατών. Η Ειρήνη με τον Απόστολο, που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους, τώρα παλεύουν να τη σώσουν. Η μάχη με τον ασύμμετρο εχθρό είναι μεγάλη και άνιση. Ποιος θα σωθεί; Ποιος θα χαθεί;

Σύγχρονη εποχή.

Η Άρτεμις, τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του «Ηράκλειον». Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία τής θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Κύθηρα, Αθήνα, Παρίσι. Ένα μυστηριώδες τρίγωνο, ένα ταξίδι που δεν τέλειωσε ποτέ.»

Τι ξέρουμε για το καστ

Περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση, ξέρουμε ήδη μερικά ονόματα που θα συμμετάσχουν στη φιλόδοξη παραγωγή. Ως πρωταγωνιστικό δίδυμο αναφέρονται ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση, ενώ μεταξύ των υπόλοιπων πρωταγωνιστών έχουμε δει τους: Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Λεωνίδα Κακούρη, Γιώργο Χρυσοστόμου, Γιώτα Φέστα, Γιώργο Καπουράνη, Αμαλία Καβάλη και, φυσικά τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Αυτές τις με΄ρες, μάλιστα, γίνεται η επίσημη φωτογράφηση του καστ από όπου και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες, από όπου και η αποκάλυψη για το νέο λουκ του Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Η Αναστασία Παντούση.

navagio-2.jpg

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

1_5.png

Ο Δημήτρης Καπουράνης.

navagio-1.jpg

Ο Λεωνίδας Κακούρης.

1_19.jpg

Και η Αμαλία Καβάλη στο Ναυγάγιο.

2_14.jpg

Ιδού και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, άρτι αφιχθής από διακοπές στα Κουφονήσια, ΄΄οπου, προφανώς ο ήλιος του "άνοιξε" και το μαλλί.

navagio-3.jpg

Η επίσημη φωτογράφηση, ωστόσο, είναι αυτή και ναι μεν είναι προφανές ότι τα μπουκλάκια του Πέτρου από το Μαύρο Ρόδο έχουν φύγει, όμως για το χρώμα του μαλλιού θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο πιο ξανθό είναι! Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν!

navagio.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 09:05