Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μας καλούν στον γάμο τους - Το σχόλιο του Μιχαήλ Ταμπακάκη

03.07.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μας καλούν στον γάμο τους - Το σχόλιο του Μιχαήλ Ταμπακάκη
Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Μαύρου Ρόδου συνεχίζεται και μόλις είδαμε την πιο χαρου΄μενη φωτογραφία του ολόφωτου ζεύγους.

Τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Mega έχουν σταματήσει εδώ και καιρό και αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα προβολής επεισοδίων. Για την ακρίβεια, όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα, κάθε μέρα θα έχουμε από ένα νέο επεισόδιο μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου που θα έχουμε ένα διπλό για το μεγάλο φινάλε.

Πιστός στην υπόσχεσή του, ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράζεται κάθε μέρα και μια νέα φωτογραφία από τα τελευταία επεισόδια και μετά το στιγμιότυπο με τον Πέτρο και την Ελισάβετ στην ακρογιαλιά και στην εκκλησία τη στιγμή που παντρεύονται, σήμερα μοιράστηκε μία backstage εικόνα του Βίκο (Γιάννης Κουκουράκης) και της Φιλαρέτης (Κατερίνα Διδασκάλου). Μητέρα και γιος αστειεύονται με το φακό σε μια συνάντηση που, στην ουσία θα είναι δραματική.

Αναμένουμε!

bikos.png

Η νέα (και πιο χαρούμενη ever) φωτογραφία του πρωταγωνιστικού ζεύγους βέβαια, ήρθε σήμερα από τον λογαριασμό της σειράς στο Instagram ως... προσκλητήριο στον γάμο των παιδιών (και στο διπλό επεισόδιο του φινάλε, επί της ουσίας). Μια φωτογραφία που ξεχειλίζει χαρά και έρωτα, όμως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μοιάζει λίγο "σκηνή επιστημονικής φαντασίας" καθώς μία απορία πώς θα φτάσουμε από την απίθανη μαυρίλα των τελευταίων μηνών σε αυτό το φως, την έχουμε, δεν θα το κρύψουμε!

{https://www.instagram.com/p/CuPUACvo31U/}

Οι φανς, πάντως, έχουν ξεκινήσει για Γερακιανή ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για το χτένισμα του γαμπρού που "εξαφάνισε" τα μπουκλάκια του που τόσο είχαν αρέσει στο κοινό του!

{https://twitter.com/LymperiPenny/status/1675897481329033216}

{https://twitter.com/_Romaio_Juliet_/status/1675896028044615680}

{https://twitter.com/Virna_Dragon/status/1675894148287586306}

Όσο για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη; Ύστερα από αρκετό καιρό που δεν έκανε repost τα stories του σκηνοθέτη του, σήμερα το έκανε και ευχήθηκε και στους ανύπαντρους. Άντε, με το καλό.

πετρος.png

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Μπουκλάκια τέλος - Στη νέα σειρά μετά το Μαύρο Ρόδο θα έχει ξανθιές φράντζες - Η πρώτη εικόνα

Φτάνοντας στο τέλος, πάντως, στο σημερινό επεισόδιο (3/7/2023) έχουμε μία ακόμη δυσκολία με την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ, αυτή που τελικά θα τη φέρει κοντά στον Πέτρο ξανά και την επανεμφάνιση της Κύρας που την είχαμε ξεχάσει, για να πούμε την αλη΄θεια.

Ιδού και πάμε, τρεις και σήμερα.

{https://www.youtube.com/watch?v=cWH_kA1Ossk}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 14:50