Μιχαήλ Ταμπακάκης: Εκείνος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και το Twitter θρηνεί τον θάνατό του στο Βραχιόλι της Φωτιάς

26.02.2023
Μιχαήλ Ταμπακάκης: Εκείνος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και το Twitter θρηνεί τον θάνατό του στο Βραχιόλι της Φωτιάς
Μπορεί στο Μαύρο Ρόδο να παρακολουθούμε βήμα βήμα τον ερώτα του με την Ελισάβετ, ως Πέτρο, όμως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εμφανίζεται σε ακόμη μία τηλεοπτική σειρά φέτος, την τηλεοπτική σειρά που θεωρείται η - ευχάριστη - έκπληξη της σεζόν.

Ως Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο του Mega ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και στην πραγματική ζωή σε αυτό της συναδέλφου του, Σάντυς Χατζηιωάννου.

Το ζευγάρι, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου, μάλιστα έγιναν και εξώφυλλο στο Time (κατά κάποιον τρόπο) και μοιράζονται εικόνες από τις βόλτες τους στην πανέμορφη πόλη.

{https://www.instagram.com/p/CpDR-LfI-jC/}

Στο Twitter, που οι φανς περιμένουν την κα΄θε κίνηση των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών, την οποία και σχολιάζουν με ιδιαίτερη ένταση, "εκτιμήθηκε" ιδιαίτερα ένα από τα τελευταία stories του 27χρονου ηθοποιού όπου τον βλέπουμε να περιδιαβαίνει χαλαρά τους δρόμους της Βαρκελώνης.

{https://twitter.com/Debbieoctob9/status/1629556705204772864}

{https://twitter.com/notapsoma1/status/1629589603182051328/}

Λίγο αργότερα, όμως, αφού προβλήθηκε το 5ο επεισόδιο της σειράς Βραχιόλι της Φωτιάς στην ΕΡΤ, το ενδιαφέρον των τουιτεράδων εστιάστηκε στο τέλος του ήρωα που εκείνος ενσαρκώνει. Ο Ηλίας Κοέν, σκοτώθηκε και δεν είναι λίγοι οι φανς που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πια λόγο για παρακολοθούν τη σειρά!

{https://twitter.com/simela_16/status/1629585253198184448}

{https://twitter.com/simela_16/status/1629589570013605889}

{https://twitter.com/ReniaKai/status/1629588996929081347}

Ελισάβετ Μουτάφη: «Η Μπενούτα είναι ίσως ο ωραιότερος ρόλος που έχω κάνει ποτέ»

Αυτό βέβαια, το ότι δεν υπάρχει λόγος για κάποιον να δει το Βραχιόλι της Φωτιάς χωρίς τον Μιχαήλ Ταμπακάκη είναι μια υπερβολή των θαυμαστών του και, φυσικά, δεν ισχύει στην πραγματικότητα ου΄τε για εκείνους.

{https://www.instagram.com/p/CpC8m0Fo-oB/}

Η μεταφορά στη μικρή οθόνη του ομότιτλου βιογραφικού μυθιστορήματος της Μπέτυς Μαγρίζου για λογαριασμό της ΕΡΤ έχει κερδίσει διθυραμβικά σχόλια από την πρώτη στιγμη΄ της προβολής της πριν από δυο μήνες. Τότε, μέσω ERTflix είχαν προβληθεί μαζί και τα 8 επεισόδια της σειράς και, αργότερα, όταν άρχισε η προβολή των επεισοδίων από την ΕΡΤ, ένα ένα κάθε Σάββατο το βράδυ, αποσύρθηκαν από την πλατφόρμα στο σύνολό τους και δίνονται επίσης ένα ένα κάθε εβδομάδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=OcFH0C0r2M4}

Πρόκειται για μια σειρά που μέσα από οκτώ επεισόδια, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων, ταξιδεύοντάς μςα στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες… φωτιές. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων, οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή και Δημήτρης Αριανούτσος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας, το σενάριο οι Νικος Απειρανθίτης και η Σοφία Σωτηρίου, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Το ερχόμενο Σάββατο θα προβληθεί το έκτο επεισόδιο. Μέχρι τότε, ιδού η τελευταία σκηνή του Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Ηλίας Κοέν.

{https://www.instagram.com/p/CpH1DGLIEnU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2023 - 12:44