Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μαζί στο κρεβάτι και στο Twitter άρχισαν οι λιποθυμίες

24.02.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μαζί στο κρεβάτι και στο Twitter άρχισαν οι λιποθυμίες
Η σχέση της Ελισάβετ και του Πέτρου εξελίσσεται με βήματα γοργά και φαίνεται ότι οι φανς του ζεύγους δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις εξελίξεις.

Παρασκευή ση΄μερα και κατά το συνήθειό του, ο σκηνοθέτης της σειράς Μαύρο Ρόδο, Κώστας Αναγνωστόπουλος, έδωσε ένα μικρό δωράκι στους τηλεθεατές που δε χορταίνουν να βλέπουν μαζί τον Πε΄τρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης) και την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου).

Έχουμε ήδη δει τους δυο τους ως ζευγάρι, να απολαμβάνουν μια μέρα στην παραλία ενώ τα φιλία τους γίνονται ολοένα και πιο θερμά. Τώρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε δυο φωτογραφίες που άναψαν φωτιές στους φανς καθώς σε αυτές βλέπουμε το Πέτρο, και μάλιστα ημιγυμνο, και την Ελισάβετ στο κρεβάτι.

Μπορεί, στο τέλος, "να μην είναι αυτό που φαίνεται", όμως η σκέψη του προφανούς και μόνο τρέλανε τους τηλεθεατές που ανυπομονούν για τη στιγμή που οι αγαπημένοι τους πρωταγωνιστε΄ς θα γίνουν ένα.

Ιδού μερικές από τις αντιδράσεις που ξεχωρίσαμε στο Twitter, όπου οι χρήστες θυμήθηκαν πρόσφατη συνέντευξη του Μιχαήλ Ταμπακάκη στην Ελένη Μενεγάκη όπου είχε αποκαλύψει ότι σύντομα θα φτάσουν και στο... σαρκικό, με την Ελισάβετ.

{https://twitter.com/stergia_kokka/status/1629197253733654531}

{https://twitter.com/mvrdpe/status/1629139610386178048}

{https://twitter.com/Debbieoctob9/status/1629148213419692040/}

{https://twitter.com/Virna_Dragon/status/1629141352033226752}

Την ίδια στιγμή αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής σχολίασε το story του σκηνοθέτη του, τρολάροντας την όλη κατάσταση με τον δικό του τρόπο.

O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έγιναν εξώφυλλο στο Time

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, που αυτό το τριήμερο το περνά με την αγαπημένη του στην πραγματική ζωή, Σάντυ Χατζηιωάννου, αναδημοσίευσε στο story του Αναγνωστόπουλου κάνοντας το εξής σχόλιο, με νόημα: "Εγώ είμαι Βαρκελώνη, αλλά στην Αθήνα βλέπω γίνονται περίεργα πράγματα".

rodo.jpg

Με τη σειρά της τρόλαρε τον Μιχαήλ, που τρόλαρε τον σκηνοθέτη τους και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου - και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Κάνοντας repost το story του συμπρωταγωνιστή της, η νεαρή ηθοποιός που κέρδισε, φέτος, τον κόσμο με την ερμηνεία της στον ρόλο της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ, έγραψε τα εξής: "Εγώ είμαι Αθήνα και ελπίζω στη Βαρκελώνη να μη συμβαίνουν περίεργα πράγματα".

elisavet.jpg

Όσο για την πιο άμεση συνέχεια; Ιδού μια γεύση από το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (26/2/2023) για να μπαίνουμε σε mood!

{https://www.youtube.com/watch?v=7JvxfLc-Pi0}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.02.2023 - 21:53