Survivor All Star: Η Καρολίνα στέλνει μήνυμα με καρδούλες - Η αμήχανη αντίδραση Μάριου και Ελευθερίας

22.02.2023
Survivor All Star: Η Καρολίνα στέλνει μήνυμα με καρδούλες - Η αμήχανη αντίδραση Μάριου και Ελευθερίας
Συνέχεια στο σίριαλ με το ερωτικό τρίγωνο του φετινού Survivor δίνει η Καρολίνα και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με ανυπομονησία.

Ο Μάριος και η Καρολίνα "ήρθαν πιο κοντά" - κατά την προσφιλή έκφραση της εποχής - στον Άγιο Δομίνικο, εκείνη αποχώρησε νωρίς, όμως του έστειλε ήδη μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας και εκείνος, ντροπαλός, αλλά ξεκάθαρος της απάντησε με νόημα "Θα τα πούμε έξω, ξέρεις εσύ".

{https://www.youtube.com/watch?v=Q3zx_yRktng}

Στο μεταξύ, όμως, μέσα μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία καθώς φαίνεται είχε έρθει επίσης κοντά με τον Μάριο λίγο καιρό πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι. Και, όπως ήταν φυσικό, όλο αυτό το "πλησίασμά" του με την Καρολίνα δεν το είδε και με πολύ καλό μάτι.

Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα: Τα πρώτα "σημεία ζωής" μετά την αποβολή από το Survivor και τα Unfollow

Ήταν προγραμματισμένο να μπει στο παιχνίδι η Ελευθερία αλλά σε δεύτερο χρόνο. Μέχρι να το κάνει, λοιπόν, η τραγουδίστρια από την Κύπρο δεν είχε πει κουβέντα σχετικά με τα όσα συνέβαιναν. "Κυρία", λένε μερικοί. "Το σενάριο την ήθελε να τα λέει όλα on camera στον Άγιο Δομίνικο" λένε άλλοι. Όποιος και αν ήταν ο λόγος, στην πράξη, όντως, η Ελευθερία τα είπε όλα μόλις μπήκε στο παιχνίδι. Ή μάλλον όχι αμέσως, αλλά με την πρώτη ευκαιρία.

Η επίθεση που εξαπέλυσε στον Μάριο ήταν άνευ προηγουμένου. "Ντροπή της Κύπρου" τον είπε, "γούσταρες με μένα και μετά γούσταρε και με Καρολίνα" του φώναζε και άλλα τέτοια όμορφα, έχοντας και τον Μαρτίκα να "σιγοντάρει" στο πλευρό της.

{https://www.youtube.com/watch?v=jL30_dwKKUs}

Μετά, αφού ξεθύμανε το πράγμα, η Ελευθερία και ο Μάριος "τα βρήκαν", λέει, και "όλα καλά". Μάλιστα, εκείνη δείχνει και μια διάθεση προσέγγισης ξανά. Εκείνος δεν πολυανταποκρίνεται, αλλά θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή το "σπρώχνει" λίγο το θέμα (δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό, φυσικά) και στο trailer για το σημερινό επεισόδιο ο Λιανός το έριξε το "τυράκι" του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νιώθει Frank Sinatra στην τοποθεσία Survivor

Για έπαθλο επικοινωνίας θα αγωνιστούν σήμερα (22/2/2023) οι δύο ομάδες και οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα ακούσουν ηχητικό μήνυμα από φίλους ή συντρόφους. Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας, λοιπόν, ο παρουσιαστής την κα΄νει την αποκάλυψη και λέει στον Μάριο πως αν κερδίσει τον περιμένει μήνυμα από την Καρολίνα.

Η αμηχανία τόσο εκείνου όσο και της Ελευθερίας είναι εμφανής και περιμένουμε το βράδυ να δούμε τι θα συμβεί. Πάντως, έτσι, για την ιστορία, δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν ο Μάριος, σήμερα, έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην κερδίσει σήμερα η ομάδα του. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά. Στο σημειολογικό της υπόθεσης, όμως, καταθέτουμε ότι στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα η Καρολίνα φορά κάλτσες με καρδούλες που γράφουν επάνω "Μ' αγαπάς"

{https://www.youtube.com/watch?v=Nz6gWeMKThY}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.02.2023 - 18:02