Survivor All Star: Ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος, ο όρκος που πατήθηκε και τα δημόσια συγχαρητήρια

12.07.2023
Survivor All Star: Ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος, ο όρκος που πατήθηκε και τα δημόσια συγχαρητήρια
Η φωτογραφία είναι από τη νίκη του Σάκη Κατσούλη το 2021. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τριαντάφυλλος σήκωσαν το τρόπαιο μαζί του.
Το τέλος του Survivor του 2021 τους είχε βρει «αδελφούς». Φέτος ο «Ντάφι» στάθηκε από πολύ νωρίς «απέναντι» από τον Σάκη και στήριζε πολύ ανοιχτά Νίκο Μπάρτζη. Μετά τον τελικό έδωσε συγχαρητήρια και στους δυο.

Πριν από δύο χρόνια ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν γίνει «ένα» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είχαν σηκώσει μαζί το τρόπαιο, μάλιστα, και η σχέση τους παρέμεινε στενή μέχρι και φέτος που μια κίνηση του Σάκη έφερε τον Τριαντάφυλλο στα όριά του.

Η φιλία που ανέπτυξε στο παιχνίδι ο Κατσούλης με τον Κόρο ήταν το ζήτημα και ο Ντάφι μίλησε δημόσια γι' αυτό, όταν μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε θέλησε να εξηγήσει γιατί δεν στήριξε Σάκη φέτος!

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά», είχε ξεκινήσει την «εξήγησή» του ο Ντάφι.«Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το "Survivor All Star", είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δεν θα είναι ποτέ με amigos, ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο…», είπε ο τραγουδιστής εξηγώντας πως έκανε υπομονή αλλά έβλεπε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνι΄δι που δεν μπορούσε να δεχτεί, ενώ μίλησε και για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη τον οποίο και στήριξε τελικά στο All Star.

«Όσο για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν. Ο Τζέιμς το σεβάστηκε, δε μου είπε ποτέ κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το ίδιο και ο Νίκος Μπάρτζης. Όταν πήγα και τραγούδησα στο μαγαζί του δε μου είπε ποτέ τίποτα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αντίθετα μου είχε πει μπράβο που κρατάω τη φιλία μου. Αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ»

Μερικά πραγματα, όμως, τον είχαν στεναχωρήσει πολύ και το ξεκαθάρισε 100% πως δεν στήριξε Σάκη. «Και να ξεκαθαρίσω ότι, εννοείται πως δεν στηρίζω Σάκη. Δεν στηρίζω. Δε γίνεται αυτό να το κάνω. Τόσα τραβήξαμε το 2021, δώσαμε έναν όρκο. Δε γίνεται. Έκανα τόση υπομονή. Έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δε γίνεται. Μου το ζητάτε όλοι, λέτε για την τριάδα αλλά ποια τριάδα ρε παιδιά; Θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό εκεί πέρα; Δε γίνεται», είπε ολοκληρώνοντας ο τραγουδιστής.

Μετά το τέλος του φετινού τελικού, ο Τριαντάφυλλος, που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media μοιράστηκε ένα story στο οποίο αποθέωνε τον Νίκο Μπάρτζη υπογραμμίζοντας (με κεφαλαία γράμματα) την οριακή διαφορά που είχαν οι ψήφοι του από τον Σάκη Κατσούλη, τόνισε ο΄τι είναι κι εκείνος νικητής και έδωσε ένα «Μπράβο» και στους δυο!

Ίσως το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον τραγουδιστή και παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή του Open τον έκανε κάπως πιο... διαλλακτικό; Ποιος ξέρει.

1_12.png

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 08:30