Η Angelina Jolie χαρακτήρισε τον Brad Pitt «γελοίο» σε επίσημα έγγραφα - Από το κακό στο χειρότερο

Η Angelina Jolie χαρακτήρισε τον Brad Pitt «γελοίο» σε επίσημα έγγραφα - Από το κακό στο χειρότερο
Η Angelina Jolie συνεχίζει τον δικαστικό της αγώνα για το γαλλικό οινοποιείο που αγόρασε με τον Brad Pitt το 2008, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο άσχημα.

Η Angelina, πούλησε το μερίδιό της στην εταιρεία Chateau Miraval, το 2021 και ο Brad τη μήνυσε τον Φεβρουάριο του 2022, επειδή φέρεται ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της σε Ρώσο επιχειρηματία. Ο Brad κατηγόρησε την Angelina ότι «πλούτισε» ενώ τον «έβλαψε σκόπιμα», όπως φαίνεται στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις αρχές Ιουνίου.

«Ο Pitt είναι ηθοποιός, όχι οινοποιός», φέρεται να έγραφε η νέα δικαστική κατάθεση της Angelina, όπως αποκάλυψε το Page Six. «Ασχολείται με ψευδαισθήσεις, όχι με χώμα και σταφύλια», προσέθεσε η κατάθεση, χαρακτηρίζοντας τον Brad, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως αφοσιωμένο τύπο της εξοχής και οινοποιό, ως «γελοίο».

Ο τσακωμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt περιγράφεται λεπτομερώς σε εκρηκτικά έγγραφα του FBI

Η διάσημη ηθοποιός συνέχισε στην κατάθεση της: «Κατά τα χρόνια που φέρεται να “έχτισε” την επιχείρηση, γύρισε και εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες, για να μην αναφέρουμε ότι έκανε αμέτρητες προωθητικές εμφανίσεις, εκδηλώσεις τζετ σετ σε όλο τον κόσμο για πρεμιέρες ταινιών και ήταν παρών σε πάρτι του Χόλιγουντ. Κι ενώ αναμφίβολα επισκέφτηκε τους αμπελώνες για να θαυμάσει τη δουλειά των Γάλλων εργατών που στην πραγματικότητα έκαναν την επιχείρηση επιτυχημένη, ο Pitt δεν είναι οινοποιός».

Η Angelina κατηγόρησε επίσης τον Brad ότι έκανε κατάχρηση κερδών από το οινοποιείο αναφέροντας ότι της χρωστούσε 350 εκατομμύρια δολάρια.

Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»

Η κατάθεση του Brad τον Ιούνιο βασιζόταν στο γεγονός ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του φέρονται να είχαν ένα δεσμευτικό συμβόλαιο. «Όπως αναφέρεται στη Δεύτερη Τροποποιημένη Καταγγελία των Εναγόντων, ο Pitt και η Jolie είχαν μια αμοιβαία και δεσμευτική συμφωνία, που αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά και τις δηλώσεις τους ο ένας απέναντι άλλο με την πάροδο του χρόνου, ότι θα κρατούσαν μαζί το Miraval και, αν έρθει η ώρα, θα πουλούσαν τα συμφέροντά τους χωριστά μόνο με τη συγκατάθεση ο ενός του άλλου», σημειώνεται στη γραπτή διαμαρτυρία του ηθοποιού. Φυσικά, ο Brad δεν συναίνεσε στην πώληση.

Κατηγόρησε επίσης την Angie ότι δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει στη λειτουργία του οινοποιείου όταν το είχε. «Αντίθετα, επέτρεψε στον Pitt να ρίξει χρήματα στην επιχείρηση βασιζόμενος στην υπόσχεσή της να κρατήσουν μαζί τη Miraval», ισχυρίστηκε ο Brad. «Μέχρι τη στιγμή του χωρισμού τους, η επένδυση του Pitt ξεπέρασε αυτή της Jolie κατά σχεδόν 50 εκατομμύρια δολάρια».

Ο Brad και η Angelina φέρεται να συζητούσαν το πώς να μοιράσουν τις μετοχές του οινοποιείου μετά το διαζύγιό τους, αλλά μόλις τα πράγματα χειροτέρεψαν μεταξύ τους, η Angelina σταμάτησε όλες τις διαπραγματεύσεις και πούλησε τις μετοχές της. Η Angelina και ο Brad συμμετείχαν επίσης σε μια πολύχρονη διαμάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Ο Brad έλαβε την κοινή επιμέλεια το 2021 μετά από δικαστική μάχη 5 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 09:14