Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»

07.09.2021
Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»
Η ηθοποιός μίλησε για τα θέματα που είχε στο γάμο της με τον Brad Pitt και προκάλεσε τεράστια εντύπωση.

Η Angelina Jolie μίλησε σε συνέντευξή της στον Guardian για το διαζύγιό της και τη συνεχιζόμενη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών με τον Pitt, για το ανθρωπιστικό της έργο και το νέο βιβλίο της με τη Διεθνή Αμνηστία, Know Your Rights and Claim Them. Ακόμα μίλησε για την προηγούμενη εμπειρία της με τον Harvey Weinsten, λέγοντας ότι η σεξουαλική παρενόχλησή του όσον αφορά την ίδια κατά τη διάρκεια της ταινίας Playing by Heart του 1998, ήταν «πέρα από ένα πέσιμο».

«Ήταν κάτι από όπου έπρεπε να ξεφύγω. Έμεινα μακριά του και προειδοποίησα τους ανθρώπους για αυτόν. Θυμάμαι ότι είπα στον Jonny, τον πρώτο μου σύζυγο, ο οποίος ήταν υπέροχος σε αυτό, να διαδώσει την είδηση και σε άλλο κόσμο - μην αφήνετε τα κορίτσια να πάνε μόνα μαζί του. Μου ζητήθηκε να κάνω το The Aviator, αλλά είπα όχι επειδή συμμετείχε και εκείνος. Δεν συνεργάστηκα ούτε δούλεψα μαζί του. Ήταν δύσκολο για μένα όταν το έκανε ο Brad».

Harvey Weinstein: "Κάποιος θα έπρεπε να σκοτώσει την Jennifer Aniston"

Η Jolie λέει ότι ο Pitt προσέγγισε τον Weinstein για να εργαστεί ως παραγωγός στην ταινία του 2012 Killing Them Softly, παρά το γεγονός ότι γνώριζε για τη σεξουαλική επίθεση. «Τσακωθήκαμε γι 'αυτό. Φυσικά και πόνεσε», είπε στην εφημερίδα.

Ο Pitt είχε μιλήσει στο παρελθόν δημόσια εναντίον του Weinstein. Σε μια συνέντευξη του στο CNN το 2019, μίλησε για λογαριασμό της τότε φίλης του Gwyneth Paltrow για τη συμπεριφορά του πρώην παραγωγού, αφού φέρεται να παρενόχλησε και αυτήν σε μια συνάντηση για την ταινία Emma του 1996.

Η Jolie έκανε νύξη επίσης για τα κίνητρα πίσω από το διαζύγιό της, στη συνέντευξη στην Guardian στην οποία δεν μπόρεσε να συζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη για την επιμέλεια. «Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που παίρνει αποφάσεις ελαφρά. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά για να βρεθώ στη θέση όπου ένιωθα ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου», είπε.

Πρόσθεσε, «Δεν είναι ότι θέλω να μιλήσω για τίποτα πραγματικά, γιατί θέλω απλώς να θεραπευτεί η οικογένειά μου. Και θέλω ο καθένας να προχωρήσει μπροστά - όλοι μας , συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά τους. Θέλω να θεραπευτούμε και να είμαστε ειρηνικοί. Θα είμαστε πάντα μια οικογένεια», ενώ υπογράμμισε ότι «υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω».