Beyoncé: Αποφεύγει να έχει επαφή με τον ετεροθαλή αδελφό της κι εκείνος ρωτάει γιατί

Beyoncé: Αποφεύγει να έχει επαφή με τον ετεροθαλή αδελφό της κι εκείνος ρωτάει γιατί
Η προσωπική ζωή του πατέρα της Beyoncé, Mathew Knowles ήταν πολύ άστατη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η διάσημη τραγουδίστρια να έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια, τον Nixon και την Koi, που γεννήθηκαν από παράλληλες σχέσεις που είχε ο πατέρας της ενώ ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της, Tina Knowles.

Η Beyoncé δεν θέλησε ποτέ να συναντήσει τα ετεροθαλή αδέλφια της και μάλιστα την Κυριακή, η εφημερίδα Sun δημοσίευσε μια συνέντευξη της μητέρας του Nixon Knowles, Alexsandra Wright η οποία αποκάλυψε ότι έφτασε να ζει για δύο χρόνια μαζί με τον γιο της σε τροχόσπιτο καθώς αναγκάστηκε να μετακομίσει εκεί μετά από αίτηση πτώχευσης.

Η Αlexsandra ισχυρίζεται ότι ο δικαστικός αγώνας για τον πατέρα του Νixon προκειμένου να πληρώσει τη διατροφή του παιδιού του, την οδήγησε σε πτώχευση το 2014 αφού ξόδεψε 250.000 δολάρια.

Μετά από πολλές περιπέτειες και τη βοήθεια της ηθοποιού Shar Jackson, η Alexsandra Wright κατάφερε να νοικιάσει το δικό της σπίτι.

Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη συναυλία της και η υπερήφανη μαμά την αποθέωσε

Μιλώντας στη Sun, η Alexsandra ισχυρίστηκε ότι ο γιος της και ετεροθαλής αδελφός της Beyoncé, Νixon της έχει κάνει τη δύσκολη ερώτηση για την αδελφή του: «Γιατί αυτό το άτομο δεν με αγαπάει;».

{https://twitter.com/GossipOnThis/status/455747329392652288}

Η μητέρα του πρόσθεσε επίσης: «Αυτή (η Beyoncé) είναι δισεκατομμυριούχος και μόλις αγόρασε το πιο ακριβό σπίτι στην Καλιφόρνια, 15 χιλιόμετρα από το μέρος όπου ζούμε». Και αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή μεταξύ τους.

Η μητέρα του Nixon ισχυρίζεται ότι «το κύριο μέλημά μου ήταν να ασχοληθώ με ένα παιδί που ρωτά γιατί η αδελφή του δεν τον αγαπάει».

«Είναι μια πολύ ανθρώπινη ιστορία και κάθομαι στο μπάνιο και κλαίω μερικές φορές γιατί απλά δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω» είπε η Alexsandra στη The Sun. «Αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από ότι είμαστε».

{https://www.instagram.com/p/CugdL25uZlO/?img_index=4}

Όσον αφορά στη σχέση του Mathew Knowles με τον γιο του, η Alexsandra είπε ότι η μόνη επαφή που έχουν είναι μέσω του Snapchat, αν υπάρχει κάποια επαφή, ωστόσο, παραμένει θετική. «Νομίζω ότι θα βρουν έναν τρόπο να ανοιχτούν μεταξύ τους».

Οι celebrities που έβλαψαν σοβαρά την καριέρα τους το 2020

Όσον αφορά στην Beyoncé δεν υπήρξε κάποια απάντηση στο δημοσίευμα αν και φαίνεται πολύ δύσκολο να υπάρξει κάποια προσέγγιση με τον αδελφό της, καθώς θεωρεί τη μητέρα του, Alexsandra, ως την αιτία που πήραν διαζύγιο οι γονείς της.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 09:33