Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη συναυλία της και η υπερήφανη μαμά την αποθέωσε

Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη συναυλία της και η υπερήφανη μαμά την αποθέωσε
H Beyoncé βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας της, με τίτλο «Renaissance» και ήδη συλλέγει γλυκές αναμνήσεις από τα συνεχόμενα ταξίδια της. Τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια έδειξε στα social media την υπερηφάνια που ένιωσε για την κόρη της, Blue Ivy, όταν η 11χρονη έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της μαμάς της στο Παρίσι, την περασμένη Παρασκευή.

«Η όμορφη πρωτότοκη μου», έγραψε η τραγουδίστρια του «Break My Soul» στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών της Blue Ivy στη σκηνή στο Παρίσι. «Είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων που είμαι η μαμά σου. Μας φέρνεις τόση χαρά, γλυκέ μου άγγελε».

{https://www.instagram.com/p/Cs1L4pjxubO/}

Η Blue Ivy βγήκε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της Beyoncé «My Power» και ακολούθησε με τον καλύτερο τρόπο τη δύσκολη χορογραφία μαζί με τους υπόλοιπους χορευτές. «Δώστε τα όλα για την Blue», φώναξε η τραγουδίστρια στο πλήθος καθώς ξέσπασαν σε επευφημίες. Η 11χρονη φορούσε ένα αστραφτερό ασημί τοπ, ένα μεταλλικό παντελόνι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Beyonce: Δίχασε η πρώτη live εμφάνιση της μετά από 5 χρόνια - Δε φαντάζεσαι το ποσό της πληρωμής της

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο μαμάς-κόρης βρίσκονται μαζί στη σκηνή. Η Blue Ivy είχε προηγουμένως συνοδεύσει την Beyoncé κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας στο Ντουμπάι στις αρχές του έτους.

{https://www.instagram.com/p/CXR2qC6vYSx/}

Η Beyoncé ξεκίνησε την τουρ Renaissance στη Στοκχόλμη της Σουηδίας νωρίτερα αυτό το μήνα. Μέχρι στιγμής, τα σόου περιλαμβάνουν τεράστια setlists που εκτείνονται στο σύνολο σχεδόν της καριέρας της τραγουδίστριας, γεμάτα με πολλές εκπλήξεις, όπως μια ερμηνεία του «Dangerously In Love» στην έναρξη του σόου καθώς και καινούργιες συνθέσεις παλιών και νέων επιτυχιών (όπως το «Sweet Dreams» του 2008 σε συνδυασμό με το «Alien Superstar»).

Η Beyoncé επιβεβαιώνει ότι θα αφαιρέσει έναν στίχο από το νέο της άλμπουμ, αφού χαρακτηρίστηκε "βαθιά προσβλητικός"

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 12:19